Skocz do zawartości

Linki w artykulach do precli

parasitus

Rekomendowane odpowiedzi

Raczej drugi link zostanie ominięty, lepiej dodać drugi link do innej podstrony a ważniejszy link powinien być pierwszy

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

włączę się z pytaniem dotyczącym wątku jeśli pozwolicie

czyli lepiej umieszczać w tekście kilka linków ale bez powtarzania tego samego adresu i adresu strony?

G tego nie bierze pod uwagę jeśli kilka razy w tekście jest ten sam anchor z tym samym adresem?

myślałem, że to wzmacnia...

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

myślałem, że to wzmacnia...

Wręcz przeciwnie :D

Najlepsza metoda, jeśli chcemy w jeden tekst wcisnąć np. trzy linki, to najpierw wrzucić anchor (jeden z anchorów), na który pozycjonujemy stronę główną serwisu, a potem pod kolejnymi anchorami linki do podstron.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

oplaca sie dodac dwa linki o roznych anchorach do tej samej podstrony

Wg moich eksperymentów wartość linków do tej samej podstrony lecz z różnymi anchorami w obrębie jednego tekstu/podstrony jest marginalizowana. Zatem przyjąłem zasadę, że nie należy linkować do tej samej podstrony. Każdy link w tekście powinien być opatrzony innym anchorem + prowadzić do innej podstrony w serwisie.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności