Skocz do zawartości

[Wykonam] Artykuły pod PP i na zaplecza przy atrakcyjnych warunkach

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Promocja z ogłoszenia:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=120611

Poprzez ogromne zainteresowanie.....

Zostaje przedłużona do 15 maja!

Szczegóły promocji - duże ilości za niską cenę!

Podejmę zlecenia nawet na 300 artykułów w cenie jedynie 1,10 PLN / 1000 znaków !!

Kilka słów o mnie...

Czym się zajmuję?

Oferuję przekazy w postaci artykułów - tylko kongruentne, zgodne z zasadami języka docelowego z zachowaniem logiki, spójności i myśli oryginału:

- artykuły pod pozycjonowanie - Presell Page - wyróżniające się odpowiednim nasyceniem fraz kluczowych, zgodne z przyjętymi zasadami SEO,

- artykuły przeznaczone na zaplecza pozycjonerskie - koherentne, spoiste, spójne, mające sens.

Kim jestem?

Dbam o to, aby w pełni spełnić potrzeby moich Klientów, zawsze w 100%. Moje spojrzenie na świat jest niekonwencjonalne, niepowtarzalne, nieprzeciętne, nieschematyczne, niestereotypowe a także nieszablonowe, niesztampowe, nietuzinkowe, wyrafinowane oraz wyszukane.

Artykuły mojego autorstwa posiadają:

- zachowaną logiczną spójność, tekst jest zrozumiały w sposób naturalny

- tekst pozbawiony jest kalek językowych, nadmiernych powtórzeń tych samych zwrotów itp.

- zapewnioną konsekwencję i integralność formatowania

- zastosowaną terminologię wymaganą, skonsultowaną i uzgodnioną z zamawiającym

- zastosowaną terminologię sugerowaną przez słowniki, leksykony, źródła, strony www, standardy, zwyczaje, praktyki, żargony itp.

- przykłady, odniesienia (przysłowia) zastosowane w tekście zrozumiałe dla odbiorcy i/lub odpowiadają realiom języka docelowego

Zapraszam do zapoznania się z pełną ofertą, którą stworzyłam specjalnie dla Państwa pod adresem:

https://www.businessideas.w.of.pl

Na pewno dojdziemy do porozumienia!

Dziękuję za poświęcony czas.

Z poważaniem,

BusinessIdeas

pomoc.business@gmail.com

Gadu-Gadu: 34943822

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności