Skocz do zawartości

Da się odzyskać PR?

Davi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zakupiłem sobie domenę na dropped PR 2 (sprawdzane przez :info + seoquake) , wgrałem tylko index z małą ilością tekstu chciałem dzisiaj zapełniać tekstem a patrze PR 0 .

I tu się nasuwa moje pytanie czy można odzyskać jakoś ten Page Rank ? (Dodam że będę go zapełniał unikalną treścią + linkowanie)

Pozdro

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

też tak miałem na jesieni poprzedniego roku - od tamtego czasu systematyczny rozwój strony - unikalne teksty, linkowanie ale nadal nic...

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Na takich domenach z tego co widzę, PR jest aktualizowany po jakimś czasie a nie tuż po zaindeksowaniu, ale bez czekania na update.

Na takich domenach z tego co widzę, PR jest aktualizowany po jakimś czasie a nie tuż po zaindeksowaniu, ale bez czekania na update.

A jak miałem jakiś złośliwy kod dodany na kilku stronach łącznie z tą to można pisać do google czy pisanie i tak nic nie da , nie mam co się spodziewać powrotu pr ?

Ja bym spróbował na Twoim miejscu.

A PR można odzyskać, samemu mi się udało odzyskać PR 5 po przechwyceniu domeny, ale nie jestem pewien jaki był wcześniejszy PR.

A możesz na priv albo tutaj powiedzieć jak tego dokonałeś?

Jak najszybciej po przejęciu wstawiłem masę unikalnej treści związanej z poprzednią tematyką.

edit: Oraz lekko podlinkowałem, żeby Google to szybko za indeksowało.

AA czyli jak ja parę dni nie miałem unikalnej treści i nie linkowałem przez co straciłem PR to już go nie odzyskam ?

Jeśli stosowne linki prowadzą dalej do tej domeny, to nie ma się co martwić. PR tylko wyświetla się 0 - przy najbliższej aktualizacji zostanie przywrócony.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Gdyby było n/a to prosta sprawa, pr wróciłby w przciągu kilku dni. Jednak jak jest pr0 to już jest zły znak, w takiej sytuacji powrót pr jest możliwy, ale zdarza się już dużo rzadziej. Taka sytuacja wskazuje najprawdopodobniej, że stare linki (dzięki którym domena zdobyła prke) zostały zdjęte, a gugiel w między czasie zrobił mini update.

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Czyli nie warto już jej linkować i zaopatrzać jej w unikalną treść gdyż PR wróci dopiero przy następnej aktualizacji Google czyli nie wiadomo kiedy :/ .

I pisanie do google nic nie pomoże .

A jeszcze mam takie pytanko jak na tej stronie widziałem dziwny kod tzn. ktoś dodał jakiś syf ale jeszcze Google nie dało tego czerwonego alerta że witryna dokonuje ataków to mogło to być tym spowodowane i gdybym napisał google że była taka sytuacja to przywrócą pR?

Jeszcze nic straconego, podlinkuj ją ze stron z pr, wrzuć jakiś tekst na główną, żeby domena nie była "łysa" i zostaw ją na jakiś czas, może wróci. U mnie pewien procent takich domen odzyskuje prke.

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

podlinkować, treści wrzucić i poczekać ... niestety nie mam duzego doświadczenia ponieważ przechwytuj edomeny nie tylko dla pr :jezyk1:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności