Skocz do zawartości

blast - da sie tak?

Gramer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanie, otóż wpadł mi do głowy pewien pomysł. Mam serwis na domenie .pl, który poycjonuje.jednak idzie powoli,a wakacyjy ruch na stronie jest dla mnie najważniejszy więc pomyslalem o blascie.

Nie chce stracić domeny przez bana więc pomyslalem o blascie na domene z końcówka com.pl. bedzie to świeża domeną z przekierowaniem na domenę .pl.

Czy to bedzie bezpieczne dla głównej domeny .pl?

Tu masz test na takie cos. Jak bedziesz mial od razu przekierowanie to taki blast nic nie da - https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=116285

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Wal śmiało! Możesz tylko zyskać :D

PS. jeżeli zależy Ci na okresie wakacyjnym, to polecam zakupić ze 2-3 domeny i puścić porządnego blasta 2-3 tygodnie przed rządanym okresem, bez patrzenia na filtr, ban itp.

Tak czy siak będzie okres, w którym pozycje wyskoczą do góry jak z magicznego kapelusza :D

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

dobra, może źle się wyraziłem.

nie chce przenosić siły na domenę docelową. bardziej chce wrzucić do top'ów na szybko stronę. Jak mi poleci ban czy filtr nie będę płakał. ważny jest dla mnie efekt: wrzuta do top'ów i utrzymanie pozycji przez 2 miesiące. A przekierowanie ma być po to aby klient trafił na o co chce mu sprzedać.

oprócz blastów, polecą wcześniej precle (2k od blackpress) oraz 100k weblinka miesięcznie na 7-10 fraz.

nie chce narażać domeny docelowej, więc pytanie czy przekierowaniem jej nie uszkodze bo ewentualnym banie/filtrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności