Skocz do zawartości

Sklep z prezentami/gadżetami GodsToys.pl

jakubz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

niedawno pojawiła się nowa odsłona sklepu z prezentami www.GodsToys.pl Trochę rzeczy poprawiłem, część jest jeszcze do poprawienia. U was jeszcze nie pytałem, ale odnośnie pozycjonowania zebrałem już taką listę uwag:

"Tytuły i opisy podstron powtarzają ci się.

Brak ci mapy strony i pliku robots.

Brak przyjaznych adresów.

Nie masz ustawionej preferowanej domeny.

Wydajność witryny też masz niską poniżej 60%."

Coś jeszcze?

Poza tym grafika nie podobała się, ale osoba oceniająca nie lubi "prostych stron" a założeniem GodsToys.pl jest, że ma być prosta wizualnie - chyba, że nikt takich stron nie lubi to założenie można zmienić.

Podsumowując. Byłbym bardzo wdzięczny za sugestie i pomoc w poprawieniu tej strony. Znajomi niestety są zbyt mili ;) i nie potrafią albo ja nie potrafię przekonać ich że mowiąc co jest źle/brzydko/niezrozumiale oddają mi przysługę, a nie robią przykrość.

Robię to praktycznie sam i potrzebuję konstruktywnej krytyki osoby która styka się ze sklepem po raz pierwszy. Z góry dziękuję za wszelkie uwagi od błędów w kodzie, po błędną interpunkcje, złe cen czy brzydki odcień .

Pozdrawiam,

Kuba.

W zamian gdyby coś się spodobało mogę zrewanżowac się rabatem jakimś:D

www.GodsToys.pl - prezenty boskiego pochodzenia... :)

www.masazer-glowy.pl - Sklep internetowy oferujący masażer do głowy - relaksujący prezent na każdą okazję :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności