Skocz do zawartości

Darmowe SEOKatalogi przyjmujące opisy z mieszarek

arianek444

Rekomendowane odpowiedzi

Ja daję opisy synonimowane i w większości katalogów admini takie akceptują. Tyle że opis musi być z sensem :D

Pogrubić i przypiąć na samej górze :D

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Mój katalog (Darmowy katalog SEO) przyjmuje synonimy, o ile są sensowne.

Kotwica Kołobrzeg - jedyna racjonalna strona Kotwicy

Tworzenie stron www, pozycjonowanie - Kołobrzeg - Najlepsze usługi webmasterskie oraz SEO za najniższe ceny

Darmowy Katalog SEO - moderacja w 12 godzin

z innej beczki ale zastanawiam się jak w dzisiejszym czasie można ctrl+c/ctrl+v jeden opis do wszystkich katalogów?

wystarczy 5 opisów z synonimami i po dodaniu do wszystkich seokatalogów żaden moderator nie doczepi się do unikalności ale dla niektóych to zbyt wiele

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Kukis - najgorzej jak ten "powielony" fragment to: Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą. smile.gif

No właśnie, coraz ciężej jest pisać opisy do katalogów.

Mam takie zboczenie już, że jak napisze czasem jakieś zdanie w opisie do katalogu to się zastanawiam czy ktoś już takiego zdania czasem nie wymyślił słowo w słowo i staram się zmienić na bardziej oryginalne :)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• 2 tygodnie później...

Żeby stosować 100% unikalności to lekka przesada :D u mnie stosuję w miarę unikalne może w 50% :rolleyes:

Pozdrawiam

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności