Skocz do zawartości

Konferencja i warsztaty SEO - Search Marketing Day

CezAre

Rekomendowane odpowiedzi

To już po konferencji - nie mogę niestety się wypowiedzieć jak było ale mam nadzieję że nie przynudzałem za bardzo. Czasu było fakt bardzoooo mało na pokazanie narzędzi ale ile dałem rady w tym czasie się zmieścić (3h) tyle upakowałem - cezary lubi poganiać ludzi :P

W sumie trochę wesoło było więc .... - mam nadzieję że następnym razem do zobaczenia na "after"

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Konferencja bardzo udana. Markus, Mikkel, Dixon i Martin zrobili świetne prezentacje. Było dużo o link bait, socialu i oczywiście o naszym kochanym zwierzątku :)

Podczas prezentacji Kojotka tak naprawdę niewiele osób wiedziało o co w ogóle chodzi, publika jakby ożywiła się przy eweblinku...

Dzięki wszystkim, z którym można było porozawiać zarówno o bh jak i wh.

Koszulka od jimmiego okazała się być rozmaru M, może dziewczyna będzie nosić :)

Pozycjonowanie Kraków - LinkJuice.pl

Wojciech Matuła, tel. 721 376 407

indeks parp 

Katowice parę minut po 2:00 były w domku :-)

Kojotek - wesoło na sam koniec było, nie mów, że nie ;) Impreza super, zarówno pod względem merytorycznym jak i organizacyjnym :)

Dobrze, że teraz weekend - będzie można trochę odespać.

Pozdrowienia

Ogólnie bardzo pozytywnie, zwłaszcza że to mój pierwszy taki spęd ;) Byłem tylko na warsztatach, ale widzę że za rok tego błędu nie popełnie :)

Kojotek - było nieźle (i wesoło też :P ), używam scrapeboxa także rozumiałem dość dużo. Na pewno takie szkolenie 2 dniowe, gdzie każdy miałbym swój komp z działajacymi toolsami dałoby dużo więcej niż 3h, ale z kilku narzędzi które przedstawiłeś na pewno skorzystam.

Z rzeczy które potestuje dzięki warsztatom: Majestic SEO i na pewno Cognitive. No i dzięki profesjonalizmowi Artura - dam ponownie szansę e-weblinkowi.

Nie wiecie kiedy maxroy będzie wysyłał podsumowanie?

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

W sumie trochę wesoło było więc ....

Całkiem spoko i wesoło. Jedna z najciekawszych prezentacji.

;)

Śmiać mi się chciało z tego After Party. Godzina 22.00 pełno dziewczyn - już myślałem, że lokale pomyliłem i do jakiegoś les klubu przyszedłem. Po 24.00 zero dziewczyn. Się okazało, że laski miały darmowe piwo od 22.00 do 23.00. Napiły się i poszły. Dobry pomysł z alkową i bramkarzem.

<_<

https://searchmarketingday.com/pl/#narzedziaseo - są na grafice pod informacjami o warsztatach.

W sumie trochę wesoło było więc ....

Całkiem spoko i wesoło. Jedna z najciekawszych prezentacji.

:shout:

Śmiać mi się chciało z tego After Party. Godzina 22.00 pełno dziewczyn - już myślałem, że lokale pomyliłem i do jakiegoś les klubu przyszedłem. Po 24.00 zero dziewczyn. Się okazało, że laski miały darmowe piwo od 22.00 do 23.00. Napiły się i poszły. Dobry pomysł z alkową i bramkarzem.

:D

Tez ja to zobaczyłem pomyślałem ze poru... w tym odcinku :)

Tez ja to zobaczyłem pomyślałem ze poru... w tym odcinku

O siemanko! To razem piliśmy piwo i się z tego nabijaliśmy.

:)

I zapytam tutaj bo na forum MaxRoya nikt nie odpowiada:

Gdzie wpisywać kod promocyjny do SEOmoz.org? Nie mogę znaleźć miejsca gdzie to wpisać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności