Skocz do zawartości

Co to znacze "szczylu" :D

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

to nie są prywatne wiadomości https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showuser=27600

co do szczylu to potrzebowałem tłumacza, sam decyduje co upubliczniać a co nie.

Jeżeli tobie pasuje taki poziom, twój problem. Później pod...szacie jeden drugiemu klientów, ujawniacie zaplecze nawzajem, spam-raporty się wysalają, a czemu tak się dzieje?

Bo właśnie takie ludzie zakładają agencje interaktywne :P

Uważam temat jest godny działu "dowcipy"

Chodzi mi o pierwszą wiadomość, którą przytoczyłeś w temacie. Jeżeli ona też nie jest prywatna, to wszystko jasne.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

tamta prywatna :P

Powtórzę jeszcze raz powstanie takich tematów https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=123439, to efekt zakładania agencji interaktywnych prezentowanego poziomu :P

Mnie to bawi pomyślałem że was tez to rozśmieszę, i tyle ;)

Każdy "jakoś" zaczyna/ł, w różnych dziedzinach.

Ale twoje pytanie o "szczyla" jest faktycznie zabawne :)

@Carnagge wiem i to mnie rozśmieszyło najbardziej. Kiedyś koleżanka pytała mnie co oznacza "w pizdu" - tylko nie pamiętam czy to było określenie odległości, czy sytuacji ;)

Mnie tam to smieszy i jak ktos wysyla glupie wiadomosci PW to niech sie liczy, ze ktos je moze opublikowac. Czasem sa ponizej krytyki. Poza tym to co ten koles soba reprezentuje tu na forum to juz w ogole poezja i MaxPan ma racje, ze najlepszy dzial to dowcipy.

@gszesiek - pytanie jest takie, bo MaxPan'a jezykiem ojczystym nie jest jezyk polski, wiec sie spytal co to znaczy, bo czesto ciezko takie wyrazy znalezc w slowniku.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności