Skocz do zawartości

Kazał zostać psu na torach

maqriusz182

Rekomendowane odpowiedzi

Wiadomość z tvn o 19 ma być w faktach.

Kazał zostać psu na torach żeby go pociąg przejechał. Normalnie ku...wa zwyrodnienie. Takiego zwrodnialca udusiłbym gołymi rękami.

Zamknięte obozy dla takich zwyrodnialców żeby mogili się na wzajem powybijac.

Norma. Każdy jak widzi, słyszy takie historię to jest przerażony. Jak miesiąc temu zbierałem podpisy aby prawo w Polsce zostało zaostrzone to co druga osoba miała to w du**e albo wstrzymywała się od zdania..

U mnie nie byleś ja chętnie podpisze i wszyscy moi znajomi razem ze mną...

Już kiedyś była taka historia że kazał zostać psu na torach, ja chętnie kazał bym zostać temu komuś na torach a jak się ruszy strzelił bym mu w łeb..

Mu raczej chodzi o to, co piszecie. Takie coś jest czasem przerażające, jak jeden z trzecim napisze, że najpierw coś mu odetnie, czy go na czymś powiesi.

Radzę się uspokoić. Co się stało to się nie odstanie, takiego czegoś jest sporo.

Widziałem ten materiał, kretyn chyba rzeczywiście ma (miał) coś pod kopułą - tłumaczył się że chciał skończyć ze sobą, rzeczywiście odskoczył w ostatnim momencie, chyba nawet pociąg go zahaczył - podobno coś tam ma złamane - tylko po jaką cholerę ciągnął tam ze sobą tego psa?

Fotografia to świetne hobby - to trzyma mnie przy życiu
FOTOseoPL - tematyczny katalog dobrych stron o fotografii

Ja tam może należę do radykalistów, ale zawsze uważałem, że śmierć za śmierć z ew. zamianą na dożywotni zapierdol w kamieniołomie za miskę ryżu to najlepsze wyjście. fakt, ten facet akurat miał trochę promili, ale jakby nie patrzeć, gdyby patrzono na promile to co trzecie zabójstwo byłoby uniewinnione.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

(...)aby prawo w Polsce zostało zaostrzone to co druga osoba miała to w du**e albo wstrzymywała się od zdania

Tylko, że wysokość kary nie wpływa na ilość popełnianych przestępstw... Zależy ona od szansy na otrzymanie kary w przypadku popełnienia przestępstwa... No ale psychologów nikt nie słucha...

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Tylko, że wysokość kary nie wpływa na ilość popełnianych przestępstw...

Sorry, ale większej bzdury dawno nie czytałem. Rozumiem, że jak za kradzież, gwałt czy pobicie będzie nieuchronny klaps zamiast paru lat odsiadki to liczba kradzieży, gwałtów i rozbojów się zmniejszy? Śmiało startuj na ministra sprawiedliwości...

A co do tematu to zamiast kamieniołomów dla takiego zwyrodnialca poza więzieniem bez zawiasów 10 lat pracy w schronisku dla zwierząt.

Nie odwołuje się do moich przekonań tylko wyników badań. Klaps w konsekwencji jakiegoś zachowania osoby dorosłej nie spełnia wymogów do uznania go w ogóle za karę, więc powyższe rozumowanie jest błędne.

Jeśli zwiększymy karę za gwałt do dożywocia to liczba przestępstw tego typu się nie zmieni ale oczywiście takie propozycje ładnie wyglądają w kampaniach wyborczych. Dokładnie tyle miałem na myśli.

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności