Skocz do zawartości

Czy ciężko będzie wypozycionowac strone ?

dominator1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , czy ciężko będzie wy pozycjonować stronę na słowo Andaluzja ? Chodzi mi tu o top 5... Z tego co widze niema nic konkretnego na to słowo . Będzie to strona firmowa o wycieczkach i transferach z lotniska w Maladze . Jeśli chodzi o transfery to konkurenci niema , ale wycieczki to już temat oklepany niestety. A chodzi o wycieczki tego typu że zamawiacie sobie hotel jedziecie do hiszpani, ale leżycie na tej plaży a miasto już zobaczyliście więc chcieli byście zobaczyć okolice inne miasta. I właśnie tego typu wycieczkami firma się trudni. Wsiadacie do samochodu z kierowca przewodnikiem i Was wozi po najciekawszych miejscach . Jak byście szukali w google tego typu wycieczki? Strona ma być dla mojego brata który czymś takim się zajmuje a chciał by właśnie poprzez stronę znaleźć więcej turystów . Dlatego tez myślę że najprościej będzie za atakować słowo Andaluzja, Malaga ...

nie powinno być to trudne ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

No więc doradźcie coś ... Wycieczki Malaga, Andaluzja z tym będzie chyba trudno? W pobliżu niema takiej firmy skierowanej bezpośrednio dla polaków, no ale w internecie słowo wycieczki ma wiele znaczeń i konkurencja przez to jest wielka. Ludzie jadąc na wakacje właściwie nie myślą nad taka forma zwiedzania . Nie kótorzy wypożyczają samochód. zazwyczaj jadą leżeć i zwiedzac miasto. Jednak kiedy się dowiadują o czymś takim że jest taka możliwość że polak może ich powozić to zazwyczaj są chętni:) Więc dlatego myślę o andaluzji , bo jeśli ktoś szuka informacji na temat andaluzji albo malagi to pewnie myślą tam jechać ,no a Ja po prostu podsunę im pomysł do głowy jak spędzić czas

no wiec doradźcie

egipt last minute - najlepsza fraza jaką znam ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Wątpię, byś na forum znalazł osobę, która za darmo przeprowadzi Ci badanie strony pod kątem słów kluczowych i na tacy poda frazy, na jakie masz pozycjonować (lub powinieneś pozycjonować, żeby zyskać klientów/zainteresowanych).

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Na moje oko mało osób szuka w sieci tak szczegółowych pomysłów. Może: atrakcje Hiszpanii? Aktrakcje Andaluzji to tylko kilkadziesiąt zapytań miesięcznie.

Redaguję witrynę www.kredyty-lokaty-konta.pl. Porady i oferty bankowe, ranking kredytów gotówkowych, lokaty bankowe, kredyty mieszkaniowe, karty kredytowe i inne usługi, ranking kredytów hipotecznych. Wiadomości gospodarcze, finansowe, aktualne dane o inflacji 2022.

hmm a nie lepiej zrobić frazy z długiego ogona dla takiej strony?

wymyśl 100 fraz związanych z tematem strony, i będziesz miał większą konwersję niż na jednej frazie

frazy przykładowe:

andaluzja z przewodnikiem

andaluzja z polskim przewodnikiem

andaluzja somochodem

zwiedzanie andaluzji

itd....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności