Skocz do zawartości

dodatkowe webpunkty! za łatwą i przyjemną pracę przy CGK :)

piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Lepszą kasę na allegro czy ebay zrobicie sprzedając przyszłe wyniki lotto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Samo przekazywanie / odsprzedawanie punktów nie wchodzi w rachubę bo stanie na tym że co mądrzejszy będzie się rejestrował przekazywał punkty (sobie) i usuwał świeżozałożone konto a to mi nie bardzo odpowiada :lol:

Jeśli ktoś chce realnie zarabiać na katalogu to proszę bardzo - masz trochę punktów możesz przyjąć zlecenie na wywindowanie swojego Klienta na piewsze miejsca - ale na swoim koncie z zachowaniem wszystkich zasad katalogu :)

Równie dobrze dysponując punktami możesz sprzedać ogłoszenie w tablicy ogłoszeń.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Odnosnie sprzedawania ciekawych rzeczy - punktow - to musicie zobaczyc to

https://www.allegro.pl/show_item.php?item=31707101

Dodam, ze takie kupony helion rozsyla za free co jakis czas do ludzi zamawiajacych ich biuletyn :lol:

pytanie: czy jest/bedzie dostepny podobnie jak news.webwweb do umieszczenia na stronie o tematyce kulturalnej?

Nie, nie planuję udostępniać online zasobów serwisu co?gdzie?kiedy? chyba że się wkońcu nauczę XHTML'a i udostępnię to kanałem RSS ale tylko na zasadzie ostatnich iluśtam.

chetnie czasem dorzuce newsa

super! :lol:

Dodam, ze takie kupony helion rozsyla za free co jakis czas do ludzi zamawiajacych ich biuletyn

Ale jaja :mrgreen: czego to ludzie nie sprzedają :mrgreen:

Wiekszy problem jest z XML :|

Kurcze #-o niestety tu: https://freedomink.org/node/view/62 chodzi o XML - myślałem że to jednak to samo co XHTML.

Pytanie: czy spodobem z freedominik.org można udostępnić tak system aby zajawki newsów wyświetlały się jako lista a po kliknięciu w wybrany na tej samej stronie pojawiła się treść właściwa czy za każdym razem treść będzie musiała się wyświetlać na moich stronach?

Piotrze pomysl moze wypalic jesli pogrupujesz dodatkowo kategorie na miasta i bedzie udostepnial zasoby na strony w sensie co sie wydarzy we wroclawiu

na przyklad teatr bedzie umieszczal info o tym u ciebie w zamian za latwy system dodawania newsow ktory beda mogli wykorzystac u siebie na stronie

pozniej domoroli webmasterzy beda mogli zapelniac strony lokalne trescia z twojego serwisu, pomysl bardzo dobry i wart zachodu

Check email deliverability tool Maildog

na przyklad teatr bedzie umieszczal info o tym u ciebie w zamian za latwy system dodawania newsow ktory beda mogli wykorzystac u siebie na stronie

otoz to :lol:

wlasnie pracuje nad nowa odslona strony www.kultura.krakow.pl

to impresariat, jednak robia sporo spektakli non-profit i na dobrych scenach; takie newsy to byloby cos...

Piotrze pomysl moze wypalic jesli pogrupujesz dodatkowo kategorie na miasta

Oczywiście jest odrębne pole w formularzu na miasto i będzie można też sortować wg tej kategorii. Nie myślę póki co nad udostępnianiem - będzie na to czas jak ilość newsów w serwisie przekroczy powiedzmy 500. Już teraz nie wydaje mi aby korzystne dla mnie było udostępnianie fragmentu - swobodnie można zainstalować całość i tylko linkować do podstrony z wybranym parametrem.

Chciałbym aby ostatecznie uściślić kategorie i jeśli mogę Was prosić to skupcie się na tym problemie :lol:

Chciałbym aby ostatecznie uściślić kategorie i jeśli mogę Was prosić to skupcie się na tym problemie

Proponowałbym wydarzenia sportowe ale o charakterze amatorskim a nie wyczynowym czyli nie mecz I ligi tylko np. wyścigi psich zaprzęgówh albo festyn balonowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności