Skocz do zawartości

dodatkowe webpunkty! za łatwą i przyjemną pracę przy CGK :)

piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

Proponowałbym wydarzenia sportowe ale o charakterze amatorskim a nie wyczynowym czyli nie mecz I ligi tylko np. wyścigi psich zaprzęgówh albo festyn balonowy

Ale ogólnie możnaby to podpiąć pod np. "zabawy sportowe"?

Kategorie wydarzeń:

- Kabarety, biesiady

- Koncerty

- Nowości w Internecie

- Premiery kinowe

- Premiery książkowe

- Premiery teatralne

- Promocje

- Wystawy, galerie

- Zabawy sportowe

- Zloty, spotkania, pikniki

:-k co jeszcze dodać?

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Proponowałbym wydarzenia sportowe ale o charakterze amatorskim a nie wyczynowym czyli nie mecz I ligi tylko np. wyścigi psich zaprzęgówh albo festyn balonowy

Ale ogólnie możnaby to podpiąć pod np. "zabawy sportowe"?

ok. tylko ta nazwa... może imprezy sportowe

moze kategoria Targi? tylko nie te max komercyjne/korporacyjne tylko gieldy staroci/ksiazek/plyt/rupieci, sztuki ludowej - cos jak Emaus w Krakowie czy Jarmark Dominikański w Gdańsku... wszystko to wrzucilbym do jednej kategorii... tylko ta nazwa...

Kategorie super (łącznie z tymi zjawiskami przyrodniczymi) i możemy ich jeszcze trochę namnorzyć a reszta wyjdzie w praniu - przy czym zgłoszenie nowej będzie tu na forum.

Teraz tak: podział na miasta żeby dobrze było sortować ale chyba będzie musiałbyć też wyższy podział na województwa oraz dodatkowo w przypadku zapowiedzi "czatów ze znanymi ludźmi" czy innych internetowych akcji trzeba zrobić miejsce: "Internet" oraz dla np. ogólnokrajowych promocji "cała Polska"

Kategorie wydarzeń:  

- Kabarety, biesiady  

- Koncerty  

- Nowości w Internecie  

- Premiery kinowe  

- Premiery książkowe  

- Premiery teatralne  

- Promocje  

- Wystawy, galerie  

- Zabawy sportowe  

- Zloty, spotkania, pikniki

premiery muzyczne żeby się nie rozgraniczać do analaogów, CD i music VIdeo

Festiwale -filmowe

- teatralne

- kulturalne

Happaningi

Zloty

jejku mam zamęt po nieprzespanej nocy

powiedz kiedy ruszasz to ja tam bedem ostro wpisywał hehehhe mam fory

:)

ale pomysłfajny tylko powiem piotrze tak, jak chcesz weryfikować wpisy, mam na dzień dzisiejszy ten sam problem że musze i tak wychaczyć zawsze organizatora, bo inaczej nie zweryfikuje informacji

a ja uważam Piotrze po za tym to tak naprawde powinienes wstawić wszystkie kategorie jakie kiedykolwiek można wymyśleć ponieważ ma to byc serwis na zasadzie nie przegap, więc jak przegapię msze świetą z Ojcem Jerzykiem to bede zły na Ciebie więc również kategoria:

- wydarzenia religijne :))))))

jak chcesz weryfikować wpisy

Newsy będą pojawiały sie po mojej akceptacji :D naprawdę chętnie przeczytam każdą nadesłaną informację - bo wciąż przegapiam to co najciekawsze ;) znaczy dowiaduję się że tu coś się odbyło tam coś działo itp itd...

piotrze to może ostudzę delikatnie twsój zapał ja we Wrocłąwiu docieram do około 10 % procent wydarzeń a i tak miesiecznie jest ich w moim serwisie około 600 i to jest jedno miasto policz to razy powiedzmy 20 to masz miesiecznie to masz 12000 wpisów jak chceszz to wszystko przejżeć to miłej zabawy :hello:

Sorka ale musiz wymyśleć system weryfikacji bo nie nadążysz, a pomysł bardzo szybko chwyci, ponieważ dla teatrów klubów restauracji jest to kolejny darmowy system nagłaśniania imprez

ale jak rozpoczniesz ten program mogę ci obiecąć że moich informacji nie musisz weryfikować wrzucę Ci wszystkie imprezki jakie mam w kalendarium na Wro, Wawę i Poznań i niedługo trójmiasto, to masz jakieś 2000 imprez miesiecznie a ja mam trochę punkciorów u Ciebie ...

AHa i mam problem chciałem testowo wrzucić Twój banner na www.polskanoc.pl niestety wymogem jest wielkość bannera 225 na 225 może przygotujesz takowy :)))

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności