Skocz do zawartości

dodatkowe webpunkty! za łatwą i przyjemną pracę przy CGK :)

piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

spoko panowie ale mam pytanko?? Jeżeli już mnie negujecie???

wejdzcie na www.filmweb.pl tam funkcjonuje to podobnie

po drugie jeżeli piszemy o tym pomyślie co gdzie kiedy to sorka mnie interesuje nawet Karaoke w 9 Bramie w środę o 20:00 lub koncert ich troje w Hali na 20.000 ludków, jeżeli ktoś ma jakąś tam baze to jest to tylko z korzyścią dla serwisu a nie negatywny skutek....

A w jaki sposób chce zweryfikować jakość??

miesiecznie to masz 12000 wpisów

sporo #-o

chciałem testowo wrzucić Twój banner na www.polskanoc.pl

katalog_button_225x225.gif

link: https://www.webwweb.pl/img/bannery/katalog_...ton_225x225.gif

masz małą literówkę na cgk

ok, dzięki :hello: poprawione

bo jesli jedna osoba zmonopolizuje submitowanie newsow

no to może jakieś limity dla Użytkowników :)

po drugie jeżeli piszemy o tym pomyślie co gdzie kiedy to sorka mnie interesuje nawet

dokładnie tak to powinno funkcjonować - jak wszystko to wszystko ale robie się wtedy ogromna ilość wpisów ;)

A w jaki sposób chce zweryfikować jakość??

Chodzi Ci o jakość samego wydarzenia? Przydałoby się w formularzu mieć też źródło wiadomości (gazeta: tytuł data itp / internet: strona www)

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

nie twierdze, ze Twoja baza jest be.

przerazaja mnie ilosci tych wpisow - po prostu nie chce mi sie brnac przez taka dzungle - wole mniej i przejrzysciej.

a jakosc niestety mozna zweryfikowac jedynie subiektywnym wyborem :?

no, ewentualnie zliczac klikniecia i tworzyc szybki ranking... ale to juz bylo... :hello:

no dobrze ale jak Piotrek zrobi wyszukiwanie miasto okres rodzaj cena nazwa to nie ma problemu jesteś w Wawce od 12. do 18.10 i szukasz jakiegoś koncert rockowego w cenie do 50 PLN i wyrzuca Ci wyniki

przecież nie bedziesz szukał imprez w mieście w którym nigdy nie będziesz :hello:))

A moja baza hmmm ludzie z Wro mają możliwość znalezienia wszystkiego co sie dzieje w mieście i już niektóre gazety i stacje radiowe korzystają z mojego serwisu jako źródła informacji tego xco siędzieje w mieście

no to może jakieś limity dla Użytkowników

Piotrze ale to nie ma sensu i już tłumacze dlaczego jeżeli jakiś użytkownik ma dostęp do informacji których nie ma nikt inny to dlaczego chcesz ograniczeniem blokowwać dopływ informacji

przerazaja mnie ilosci tych wpisow

Nikt nie będzie kopał w 100 tysiącach wpisów ani w tysiącu takich wiadomości. Jak napisał sid1972 i dla mnie full wypas wyszukiwarka to podstawa w CGK.

Piotrze ale to nie ma sensu i już tłumacze dlaczego

To była tylko luźna propozycja :hello: Jeśli chodzi o same limity to możnaby zrobić "kto pierwszy ten lepszy" - czyli dzienne limity ilości nowych wiadomości. Ale z drugiej strony nie chciałbym zbytnio niczego ograniczać... #-o

Koncepcja i tak ruszy - w razie czego wyjdzie "w praniu" co trzeba będzie przerabiać. Dość ciężką sprawą mogą stać się duplikaty #-o

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Piotrze kiedy wystartujesz Z Co? Gdzie? Kiedy? Bo chce Ciebie ropropagowac w moich serwisach przez moment za free w ramach pomocy i checi wpspomagania super pomyslu...

Aha mozesz mi na prv puscic tekst ktory moglby podczepic pod najblizsze newslettery :D)))

no to czekam, ale mam maleńkie sugestie:

a) najpierw mapka polski z wojewodztwami a z lewej na przyklad rodzeje imprez, kombinacja dwoch formularzy

;) mozliwosc wyswietlenia wszystkich imprez dla danego miasta

c) na pewno full wypas wyszukiwarka

d) polecałbym na oddzielnej strony super imprezy i imprezy ktore patronujesz, jezeli chcesz to pogadam z paroma klientami ktorzy mogliby Ciebie wtedy za polecenie wrzucić na plakat, ale musisz wtedy przedstawic statystyki, ale uważam że warto darmowa reklama poza internetem jest chyba tego warta :P)) W lokalu MArtyny Jakubowicz moge Ci załatwić przy paru plakatach jakieś logotypy....

to na razie tyle sugestii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności