Skocz do zawartości

dodatkowe webpunkty! za łatwą i przyjemną pracę przy CGK :)

piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

to na razie tyle sugestii

Bomba, jednak po tym co dziś na dzień dobry poczytałem o miernym katalogu zainstalowanym w marnych serwisach odechciewa mi się wszystkiego...

Dam znać jak naniosę jakieś poprawki w CGK, naprawdę dzękuję za sugestie.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
to na razie tyle sugestii

Bomba, jednak po tym co dziś na dzień dobry poczytałem o miernym katalogu zainstalowanym w marnych serwisach odechciewa mi się wszystkiego...

:P zachowujesz się jak małe obrażone dziecko.

Mam nadzieję że jednak zastanowisz się, czy nie ma w tym choć odrobiny (na więcej nie liczę) racji.

Szy.

Piotr szczerze, to olej to, nie od razu rzym zbudowano, serwis webwweb.pl

bo tak jak ja go widze jest powoli na najlepszej drodze by stać sie w "miarę" rzetelnym serwisem, jeżeli opiszesz swoje plany zwiazane z tym serwisem, z tym co tam sie znajdzie czyli tak zwany program rozwojowy to uważam że wiele osób bedzie chciało Tobie pomóc, i zwracaj uwagi na głupie docinki czesto sa powodowane zazdroscia...

Mi też ludzie mówią że mam Cienki serwis no i ????

Inni mówię że jest OK

a jeszcze inni że jest zajbisty :D

więc czekam na info kiedy startuje CGK a poza tym Piotrze to jak chcę zrobić Mirror na moim serwerze to gdzie znajdę instrukcję obsługi???

więc czekam na info kiedy startuje CGK

oki :D

jak chcę zrobić Mirror na moim serwerze to gdzie znajdę instrukcję obsługi???

W tym przypadku zdaje się że trzeba będzie od razu myśleć o zastosowaniu kanału RSS (oczywiście, o ile będzie się dało)

• 1 miesiąc temu...
Co? Gdzie? Kiedy? - kiedy ruszy? wydaje mi sie ze mozna zrobic dodatkowo ten informacje jak newsy zeby kazdy mogl tez je wklaic na strone.

Zdaje się, że już pisałem że ten system nie będzie udostępniany.

Kiedy ruszy? Póki co mam inne priorytety ale napewno powiadomię wszystkich na forum o starcie.

Co? Gdzie? Kiedy? - kiedy ruszy? wydaje mi sie ze mozna zrobic dodatkowo ten informacje jak newsy zeby kazdy mogl tez je wklaic na strone.

Zdaje się, że już pisałem że ten system nie będzie udostępniany.

Kiedy ruszy? Póki co mam inne priorytety ale napewno powiadomię wszystkich na forum o starcie.

chodzi mi glownie o punnkty poniewaz w obecnych czasach trzeba ok 50-60 punktow zeby znalesc sie na liscie ogloszen przyjmujac, ze wejsc na link mam 20-50 dziennie to roznie to bywa a chcialbym zeby link do mojej strony jakos sie utrzymywal z linkach sponsorowanych.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności