Skocz do zawartości

www.xdeep.pl

zielonystefan

Rekomendowane odpowiedzi

od strony SEO (optymalizacja) tez bardzo dużo trzeb apoprawić.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

od strony SEO (optymalizacja) tez bardzo dużo trzeb apoprawić.

SEO jeszcze nie było ruszane. Faktycznie sporo tu jest do zrobienia.

Dlatego najbardziej interesują mnie opinie na temat ogólnego wyglądu strony.

Ładnie ale nie za krótka stronka?

Pod menu będzie jeszcze banner o wysokości 300px, który obecnie jest wyłączony bo grafik skończy go dopiero we wtorek.

Zajrzyj na stronę xDEEP sprzęt nurkowy.

A może interesują Cię działki budowlane Kraków

Wcześniej pisałem, że kolory to kwestia gustu dlatego dla mnie jest ciut za szaro i ciemno, ale z drugiej strony nurkowanie to raczej ekstremalne zajęcie, więc ogólnie kolor pasuje, przynajmniej nie jest niebiesko, u nas w Polsce i tak nie ma niebieskich wód :) Ogólnie podoba się, czytelne i wyraziste wszystko.

Mój Sklep zoologiczny w Zielonej Górze

przynajmniej nie jest niebiesko,

99% stron o tematyce nurkowej jest niebieska. Jak się przegląda kolejną to już człowieka mdli :)

ale z drugiej strony nurkowanie to raczej ekstremalne zajęcie

Eeeetam... większość nurków to tylko rybki ogląda w Egipcie, co do ekstremalnych zajęć nie należy. Z drugiej strony xDEEP to marka przeznaczona w dużej mierze dla nurków technicznych, a to już zajęcie tylko dla prawdziwych twardzieli:

sacactun2.jpg

Witam.

Strona, jak dla mnie, kolorystycznie ok. Czytelny układ i ciekawie zrobione. Jeśli bym się BARDZO uparł i szukał (długo) to tylko drobnych literówek - np na stronie "Gdzie kupić" - ostatnie zdanie i wyraz "dzowniąc". Naprawdę chciałem i starałem się do czegoś przyczepić :)

Dobra robota!

PS

Sprawę SEO pominąłem całkowicie.

Pozdrawiam,

GrzesiekJ

strony www gdańsk

Literówka poprawiona. Dzięki :D

Strona całą swoją "moc" będzie w stanie pokazac, gdy uruchomimy wreszcie "bajery" - lupę, obracanie produktu o 360 stopni, funkcję "kup online" przekierowującą do najbliższego sklepu itp.

To wszystko jest zrobione, ale niestety jeszcze nie ma fotek - fotograf dał ciała !!!

A ja się czepię usability, bo do wyglądu nie mam uwag. Gdy wszedłem na stronę (nazwa xdeepmi nic nie mówi) pomyślałem, że sprzedajecie plecaki. Nic mi nie zasugerowało, że to strona o sprzęcie do nurkowania - przez to zawężacie sobie grono klientów do takich, którzy wiedzą, czego szukają... a jest to wąskie grono.

Druga rzecz, to brak szukajki (a przynajmniej nie znalazłem) :)

Ty też terefere!

Szkolenia językowe dla firm

No wizualnie Bardzo Fajowa Stronka. Myślę że do tego rodzaju ciemnych, i półprzezroczystych stron, bardzo pasuje nie przewijalnie tło. Więc ja bym to zmieniła. I tak też mi się wydaje, że nie ma co bić piany tylko po to, żeby stronka była większa, jest oki jak jest wszystko, co potrzeba, i odrobinę więcej w treści. A z przedmówcą się zgadzam, ja też myślałam że to plecaki hihi :) Myślę że, ludzie są głównie wzrokowcami, dopiero po chwili, jeśli coś ich zainteresuje czytają, i się zastanawiają. Myślę wiec że, wycięcie w Photolu jakiegoś płetwonurka i zrobienie z niego takiej tylko czarnej np postaci... Wlepienie go gdzieś w Baner, czy logo wzrokowo już ludziom powie o temacie, na pierwszy rzut oka, w ułamku sekundy. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności