Skocz do zawartości

Coś nowego w temacie lakiernictwa samochodowego

MaharaDi

Rekomendowane odpowiedzi

1. Za duży top .

2.za mało treści na głównej.(nie wiem czy dobre 2 zdania z tego co jest się ułoży)

3. za mało treści na podstronach

4.za kolejny spam jaki dostane zadbam o takiego blasta na ta domenę że nawet jak będzie ładna z filtra nie wyjdzie

5.na podstronach niema topu i żeby wrócić trzeba kliknąć w mały znaczek... NO SENS:)

1. Za duży top .

Na lapkach (i generalnie mniejszych rozdzielczościach na wysokości) szczególnie się nie mieści... Można go wtedy przewijać, co jest nieporozumieniem.

4.za kolejny spam jaki dostane zadbam o takiego blasta na ta domenę że nawet jak będzie ładna z filtra nie wyjdzie

j.w.

Top-Tools.pl - sklep internetowy - spawarki transformatorowe MMA, inwertorowe TIG, półautomatyczne MIG, MAG, FCAW, prostowniki akumulatorowe, elektronarzędzia, przyłbice, elektrody

Widze, że wielu osobom napisałeś o stronie :)

Więc ode mnie opinia czysto-techniczna:

1. Brak DTD

2. Nie powinno być w title wielkimi literami tak wiele

3. Czy mi się wydaje, czy do stylów CSS dodawany jest losowy znacznik (czasu lub jakiś hash)? To niezbyt mądre, bo tylko obciąża Ci serwer i mi Internet, zamiast korzystać z casha :)

4. Masz mnóstwo JavaScriptu - zastanowiłbym się, czy nie wrzucić odwołań do niego do jednego, dużego (zaszyfrowanego?) JSa

5.

<script type="text/javascript">
Cufon.now();
</script>

- też tak robie, ale chyba warto zrobić ten jeden duży plik i tam zrobić w onLoad dokumentu.

6. Btw, nie wiem czy u Ciebie da się to wyeliminować, ale strasznie długo czekasz na odpowiedź np. z Twittera, co znacznie spowalna wczytywania strony

A tak poza tym, jako Użytkownikowi Internetu - podoba mi się :)

Pozdrawiam.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Widze, że wielu osobom napisałeś o stronie :)

Więc ode mnie opinia czysto-techniczna:

1. Brak DTD

3. Czy mi się wydaje, czy do stylów CSS dodawany jest losowy znacznik (czasu lub jakiś hash)? To niezbyt mądre, bo tylko obciąża Ci serwer i mi Internet, zamiast korzystać z casha :)

Pozdrawiam.

Jak mogę wyeliminować taki znacznik w WP?

jak to w słowach kluczowych? tzn, zbyt wiele? bo na pewno się nie powtarzają.

U Ciebie jest 1116 znaków, zalecana ilość to 500...

Cenna uwaga, zupełnie to przeoczyłem.

Najlepsi blacharze i lakiernicy w stolicy? Wysokiej klasy warsztat lakierniczy godny polecenia?

@MaharaDi - ah, bo to jest na WP zrobione... wow :) W ustawieniach masz edycję szablonu, zobacz tam gdzie masz nagłówki: masz coś np. a`la

jquery.selectBox.css?<i tutaj coś>

powinno być bez tego <i tutaj coś>.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

nie będę powtarzał tego co inni ,dodam :

- długo wczytują się strony (może zastanów się nad ajaxem ? )

- po chol*** tam facebook ? :)

- "wybierz markę" - mi nie działa

- tylko dla mnie "infolinia" jest nieczytelna ?

- formularz kontaktowy ,ledwo dostrzegłem ,że tam można coś wpisać ...

- "druki formularze" ,ucięte logo Allianz

- "odkryj 7 zasad,którymi się kierujemy" - czy to napewno pasuje ? (jeśli się mylę ,to sorry) ; poza tym przynajmniej mi kolor tego nie pasuje

- ogólnie jak dla mnie mało czytelna lub za mała czcionka

- pomyśl nad jakimś efektywnym podświetleniem tego menu

Chcesz widzieć swój mocny link SEO w serwisie www.mediarp.pl ? Pozycjonuj się z SEOpilot, kliknij aby zobaczyć jak się reklamować

Jeśli chcesz możesz zarabiać na swojej stronie www lub blogu przeczytaj jak to zrobić

nie będę powtarzał tego co inni ,dodam :

- długo wczytują się strony (może zastanów się nad ajaxem ? )

- po chol*** tam facebook ? :P

- "wybierz markę" - mi nie działa

- tylko dla mnie "infolinia" jest nieczytelna ?

- formularz kontaktowy ,ledwo dostrzegłem ,że tam można coś wpisać ...

- "druki formularze" ,ucięte logo Allianz

- "odkryj 7 zasad,którymi się kierujemy" - czy to napewno pasuje ? (jeśli się mylę ,to sorry) ; poza tym przynajmniej mi kolor tego nie pasuje

- ogólnie jak dla mnie mało czytelna lub za mała czcionka

- pomyśl nad jakimś efektywnym podświetleniem tego menu

fb - dla poleceń

wybierz markę w budowie

super uwagi. dzięki

Najlepsi blacharze i lakiernicy w stolicy? Wysokiej klasy warsztat lakierniczy godny polecenia?

Za duże top, trzeba się skupić oco w tej stronie chodzi a menu na dole słabo widoczne, tak więc albo zmniejsz tą fotke z lakiernikiem albo powiększ te guziki. Sam pomysł jest fajny. Ale ja z takich stron od razu wychodzę bo nie chce mi sie myśleć , wole jak mam wszytko klasycznie po ustawianie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności