Skocz do zawartości

Zaplacze dla jednej domeny - jak linkować?

an000

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę zrobić zapleczę dla domeny, która pozycjonuję. Wiem jak pisać artykuły, konfigurować WP wg. wytycznych Google. Jednak nie wiem jak mam linkować?

Wstawić link w menu, czy na każdej podstronie linkować gdzieś w tekście? Tylko wtedy będzie wyglądać to nienaturalnie... może wystarczy jeden link w tekście na głównej?

Nie interesuje mnie jak zdobywać linki, tylko jak mam dodawać linki na moim zapleczu.

W sensie czy mocniejszy jest link w menu na każdej podstronie, czy linki w tekstach na jednej lub kilku podstronach. W budowaniu zaplecza nie jest o tym wspomniane.

ewentualnie można skorzystać z https://seo.zgred.pl/ - kilka sposobów linkowania zaplecza

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności