Skocz do zawartości

[sieć reklamowa CPM] ymads.com

Mich@ł

Rekomendowane odpowiedzi

sory chodzilo mi o maj

zobacz ile ja zarobilem ;- ) z 30stu stron

2011-06-01 Publisher $244.98 Will be send 2011-07-01

2011-06-01 Affiliate $24.13 Will be send 2011-07-01

2011-07-01 Publisher $4876.60 Will be send 2011-07-31

2011-07-01 Affiliate $304.99 Will be send 2011-07-31

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Za czerwiec bedzie wyplata 31 lipca, co jest z Wami, czytac nie potraficie ? Za maj powinna byc na dniach.

A czy ktoś mówi, że jest inaczej? :wacko:

wierze ze nam wyplaca, widzialem mase dowodow wyplat na paypal, mysle ze akse bedziemy miec w poniedzilek na paypal
Masę? Poza tymi publikowanymi na ich blogu :) ?

O co chodzi z tym net 5 i net 30 ?

wydawcy premium mieli miec wyplaty po 5 dniach ( net 5 ) wydawcy standard po miesiacu od zakonczenia poprzedniego miesiaca ( net 30 ) czyli za maj powinni dostac 1 lipca..

z alexem jest dobry kontakt i zapewnia ze otrzymamy wszyscy wynagrodzenie, widzialem dowod wyplaty z kwietnia na niecale 1800 $ wiec wierze ze bedzie ok

Za czerwiec bedzie wyplata 31 lipca, co jest z Wami, czytac nie potraficie ? Za maj powinna byc na dniach.

A czy ktoś mówi, że jest inaczej? ;)

wierze ze nam wyplaca, widzialem mase dowodow wyplat na paypal, mysle ze akse bedziemy miec w poniedzilek na paypal
Masę? Poza tymi publikowanymi na ich blogu :D ?

tak dokladnie, widzialem inne w tym jeden kwietniowy na niecale 1800 $ widzialem tez mniejsze np na 8 do 25 $ wystarczy dobrze poszukac, wyrazie pisalo od kogo, daty platnosci byly na 4 maj wiec mysle ze w poniedzialek bedzie siano

sory chodzilo mi o maj

zobacz ile ja zarobilem ;- ) z 30stu stron

2011-06-01 Publisher $244.98 Will be send 2011-07-01

2011-06-01 Affiliate $24.13 Will be send 2011-07-01

2011-07-01 Publisher $4876.60 Will be send 2011-07-31

2011-07-01 Affiliate $304.99 Will be send 2011-07-31

5 k to nie malo ale jak na 30 stron i 30 dni to jakies 5$ tylko dziennie z jednej strony

kamil1983, jak widziałem to ktoś zarobił ponad 20 tys $ przez 30 dni... ;)

Myślę że jeżeli we wtorek/środę nie będzie wypłat to nie ma co się oszukiwać i trzeba dać sobie z tym spokój;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

kamil1983, jak widziałem to ktoś zarobił ponad 20 tys $ przez 30 dni... ;)

Myślę że jeżeli we wtorek/środę nie będzie wypłat to nie ma co się oszukiwać i trzeba dać sobie z tym spokój;)

masz racje ;) mysle ze bedzie siano najpozniej na wtorek : )

mi sie wydaje ze dzis np dodaja maile do paypala a jutro z will be send zmieni sie na paid , podobnie jest z fakturami w netaffiliation.pl

https://polskiedemotywatory.pl

Mamy 2.07, w panelu info za czerwiec "Will be send 2011-07-01" i żadnej zmiany, potwierdzenia jak to ma miejsce w innych sieciach. Chyba można powoli ściągać ze stron ich bannery...

Top-Tools.pl - sklep internetowy - spawarki transformatorowe MMA, inwertorowe TIG, półautomatyczne MIG, MAG, FCAW, prostowniki akumulatorowe, elektronarzędzia, przyłbice, elektrody

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności