Skocz do zawartości

[sieć reklamowa CPM] ymads.com

Mich@ł

Rekomendowane odpowiedzi

Zarobiłem na tym aż 62 dolary w niecały miesiąc, i wypłate mam do 31.07.2011 czyli poczekam do tej daty, wtedy najwyżej zdejmę reklamy z mojej strony. Nic nie stracę, bo i tak myślę że to raczej oszustwo, bo mają stawki wyższe niż w google i są opłacalni, bo płacą za odświeżenia. Naiwność nie zna granic, ale naiwnym można też być nie korzystając z okazji :)

Ja sobie w brode pluć nie będę jak nie wypłacą, ale też nie będę potem mówił że mogłem już miesiąc temu się tam zarejestrować.

cya

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem jak wy, ale ja właśnie zdejmuje ich reklamy ze swoich stron. Jeśli pojawią się wypłaty, przywrócę je. To chyba na ten moment najrozsądniejsze rozwiązanie.

Top-Tools.pl - sklep internetowy - spawarki transformatorowe MMA, inwertorowe TIG, półautomatyczne MIG, MAG, FCAW, prostowniki akumulatorowe, elektronarzędzia, przyłbice, elektrody

Na digitalpoint kolesie nie dostali kase nawet za maj...

No przecież na PiO też nie dostali, bo w Zimbabwe jest święto wodza, chyba od finansów. Według ustaleń wpłaty powinni dostać we wtorek/środę.

pożyjemy zobaczymy ,martwi mnie "will be sent"

send

will be sent! Nie znasz angielskiego, to nie poprawiaj :)

Scam, chyba już nikt nie ma na ten temat wątpliwości :) A te przekierowania to łabędzi śpiew...

A znasz może jakiś serwis wypłacalny?

Chociażby cpmprofit (...)

Ja dziś zdjąłem reklamy ymads ze swoich stron i od razu zysk w CPMProfit mam 2,5x większy. Może przez to, że strony się szybciej ładują i wszystkie wyświetlenia są zliczane :D

Jak coś, to polecam tę sieć. Oni przynajmniej wypłacają. Mój reflink. Polecam!

Top-Tools.pl - sklep internetowy - spawarki transformatorowe MMA, inwertorowe TIG, półautomatyczne MIG, MAG, FCAW, prostowniki akumulatorowe, elektronarzędzia, przyłbice, elektrody

Geniuszem językowym to się okazuje kto tu jest. To jest passive, a passive zawsze wymaga Past Participle (dla Ciebie III forma czasownika), więc will be sent. Poguglaj jak nie wiesz, a potem się wypowiadaj :D

Swoją drogą screen, który wkleiłeś to kolejny dowód o tym, że robią to amatorzy i scamią :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności