Skocz do zawartości

[sieć reklamowa CPM] ymads.com

Mich@ł

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj dostałem emaila o takiej treści:

Hello publishers,

This email contains news regarding April payments.

New publishers do not have read this email.

April payments are requested by our old payments policy - NET60, but we decided send this payments now.

It means, that you will receive your April payment by NET30 - within next 5 days.

May payments will be automatically requested on 1. June, and will be paid by our new policy - NET30. All next payments will be paid by NET30.

Remember that we are best choice for your US traffic - our rates are still at up to $1.30 USD CPM for USA traffic - we are paying for all impressions !

Thanks for using YmAds.

Alex Fernandez

alex[at]ymadsinc.com

Czyli coś tam wypłacają, na razie dla osób z poprzedniej polityki płatności. A więc i z tej nowej powinni wypłacać.

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dobrze wam dziś zliczyło wyświetlenia? U mnie jakieś dziwne rzeczy są w panelu...

A tak poza tym, jak zażądać wypłaty? My account -> Payment info -> i wpisać hasło? To równa się zleceniu wypłaty?

Top-Tools.pl - sklep internetowy - spawarki transformatorowe MMA, inwertorowe TIG, półautomatyczne MIG, MAG, FCAW, prostowniki akumulatorowe, elektronarzędzia, przyłbice, elektrody

Dokładnie dzisiaj poszły wypłaty za kwiecień ;)

Dear publishers,

I just wanna inform you, that all April payments been sent few minutes ago by NET30 policy.

I hope that each publisher has received his/her payments without problems.

BTW: Today we have added next new CPM and CPC campaigns, so hurry up! Send us more traffic and earn big money.

Thank you for business!

Alex Fernandez

YmAds Inc. Zimbabwe

alex[at]ymadsinc.com

A więc mam coraz bardziej pozytywne spojrzenie na tą sieć :) No ale trzeba poczekać do lipca na pierwszą wypłąte ;)

[edit]

Zastanawiam się jak będzie można zaksięgować wypłaty z tej sieci z uwagi na specyficzne dane firmy ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Jak wam zlicza dziś wyswietlenia ?

U mnie jest problem i nie wiem dlaczego. Zatrzymało sie rano na 3 tys wyswietlen i nic. reklamy sie wyswietlają. Moze to byc problem związany , ze dalem też tą reklamę na moja drugą strone dziś ?

Zapraszam do oglądania filmów online na :

https://filmy-24.com/

Zapowiada się lepsze niż CPM Profit :D U mnie na razie średnio 1$ dziennie ... przez dużo wejść z Niemiec i USA

__

P.S. mam wrażenie ,że ktoś kasuje mi posty :)

Chcesz widzieć swój mocny link SEO w serwisie www.mediarp.pl ? Pozycjonuj się z SEOpilot, kliknij aby zobaczyć jak się reklamować

Jeśli chcesz możesz zarabiać na swojej stronie www lub blogu przeczytaj jak to zrobić

Hmm, tak się zastanawiam czy nie wrzucić bannerka na 1-3 dni testów jeszcze.

Kto z Was aktualnie ma ich banner?

Czy wszyscy na wypłatę czekają?

PS. U Was w kodzie usuwaliście te 2 linki, które widnieją pod bannerem ?

ja mam baner 300x250 w YMads.com ,od wczoraj zarobiłem 1USD , no i jak oni piszą :

** Don't use 468x60 banners! There are very small CPM rates **

** USE 728x90 OR/AND 300x250 BANNER! THERE ARE BEST RATES **

Chcesz widzieć swój mocny link SEO w serwisie www.mediarp.pl ? Pozycjonuj się z SEOpilot, kliknij aby zobaczyć jak się reklamować

Jeśli chcesz możesz zarabiać na swojej stronie www lub blogu przeczytaj jak to zrobić

Hmm, tak się zastanawiam czy nie wrzucić bannerka na 1-3 dni testów jeszcze.

Kto z Was aktualnie ma ich banner?

Czy wszyscy na wypłatę czekają?

PS. U Was w kodzie usuwaliście te 2 linki, które widnieją pod bannerem ?

ja mam baner 300x250 w YMads.com ,od wczoraj zarobiłem 1USD , no i jak oni piszą :

** Don't use 468x60 banners! There are very small CPM rates **

** USE 728x90 OR/AND 300x250 BANNER! THERE ARE BEST RATES **

Czy usuwałeś te 2 linki co są pod bannerem ? Ile masz odsłon dziennie jak na taki zysk 1$?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności