Skocz do zawartości

[sieć reklamowa CPM] ymads.com

Mich@ł

Rekomendowane odpowiedzi

Wrzuciłem w adrotate ,więc nie wyświetlam cały czas ,statystyki mam /dobę :

ymad.png

aa i tak ,tak - usunąłem linki bo mi rozwaliły strukturę strony :D zaraz poszukam w regulaminie czy tak wolno :)

Chcesz widzieć swój mocny link SEO w serwisie www.mediarp.pl ? Pozycjonuj się z SEOpilot, kliknij aby zobaczyć jak się reklamować

Jeśli chcesz możesz zarabiać na swojej stronie www lub blogu przeczytaj jak to zrobić

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Trochę zamulają, ale tragedii nie ma.

A co z tymi linkami pod banerami? Są dobrowolne czy wymagane? Nie mogę nigdzie znaleźć informacji o tym...

Top-Tools.pl - sklep internetowy - spawarki transformatorowe MMA, inwertorowe TIG, półautomatyczne MIG, MAG, FCAW, prostowniki akumulatorowe, elektronarzędzia, przyłbice, elektrody

Nie znalazłem o tym informacji ,za to przyszedł mi mail że strona została zatwierdzona itp. zatem nie zostałem zbanowany za brak linków :)

i uwaga - już mam :

ymadscomyourconnectionw.png

zatem pora częściowo wycofać się z adsense :) o 22 kliknięciach w google adsense mogę tylko pomarzyć :) Tylko polecać :)

Chcesz widzieć swój mocny link SEO w serwisie www.mediarp.pl ? Pozycjonuj się z SEOpilot, kliknij aby zobaczyć jak się reklamować

Jeśli chcesz możesz zarabiać na swojej stronie www lub blogu przeczytaj jak to zrobić

"You have monthly NET30 automatically payments with NO minimum ammount. All payments are send via PayPal payment processor."

Ciężko w to uwierzyć ale przekonamy się gdy minie miesiąc :) Myślę ,że warto zaryzykować :) Ich stronka trochę zamula ale w sumie nie dziwię się skoro mają tak dobrą ofertę :) przy tym reklama ma największy CTR jaki widziałem wśród reklam tego typu :)

MrFrog, no to 0,24$ za 1k odsłon to mało :P? Wcześnij pewnie źle zliczało Ci ruch, u mnie przez 2-3 dni 90% ruchu zliczało z Finlandii :)

Jedno mnie zastanawia, skąd ymads bierze te reklamy. Bo często kasyna wyskakują. Wydaje mi się, że są to reklamy administratora tej strony.

Oby chciał wypłacic...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności