Skocz do zawartości

[sieć reklamowa CPM] ymads.com

Mich@ł

Rekomendowane odpowiedzi

Statystyki zliczane są z opóźnieniem zaledwie kilkunastominutowym, takie odnoszę wrażenie.

Ja te linki póki co trzymam, choć pewnie już nie za długo.

Top-Tools.pl - sklep internetowy - spawarki transformatorowe MMA, inwertorowe TIG, półautomatyczne MIG, MAG, FCAW, prostowniki akumulatorowe, elektronarzędzia, przyłbice, elektrody

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Te systemy to większości wypadków to samo - wyświetlają reklamy z różnych innych programów partnerskich i reklamowych, co im się i tak opłaca, bo płacą tak licho za wyświetlenia i zwykle nie zliczają całego ruchu...

ale ciekawi mnie też, czy coś wypłacą :P..

Spokojnie :) Jeszcze lekko ponad 3 tyg i się przekonamy ;)

U mnie przy formie 350 masakrycznie wysoki CTR - na 10000 odsłon 200 kliknięć. Szkoda, że nie płacą za kliki.

To jeżeli masz taki ładny CTR to może warto zainteresować się sieciami afilacyjnymi typu netsales lub novem ;)?

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

U mnie również masakryczny CTR - w przeciwieństwie do adsense a tym bardziej Novem i tym podobnym serwisom .

i w 4 dni zarobiłem tyle ile w adsense 4 miesiące ... do tego ten program afiliacyjny z ,którego nieźle zarabiam .

Pisali ,że wypłacali już za poprzednie miesiące więc nie sądze aby to było oszustwo ... zresztą niczym nie ryzykuję - mam wolne miejsca reklamowe więc korzystam :)

A sieci jeśli jest wypłacalna wróżę sukces przy tak wysokim CTR ;) gdybym miał taką klikalność w Adsense to mógłłbym się z tego utrzymywać ;)

aa i można umieścić max 4 reklamy na jednej stronie ale nie więcej niz 3 tego samego rozmiaru

nie wolno też modyfikowac kodu ,więc usunięcie linku odpada ... zresztą wszystko macie tu:

https://ymads.com/faq.html

Chcesz widzieć swój mocny link SEO w serwisie www.mediarp.pl ? Pozycjonuj się z SEOpilot, kliknij aby zobaczyć jak się reklamować

Jeśli chcesz możesz zarabiać na swojej stronie www lub blogu przeczytaj jak to zrobić

nie wiem czemu ale nie wyswietlaja mi sie kwadratowe reklamy...

czy to gdzie dam reklame ma znaczenie? moze byc na samym dole, czy lepiej na gorze?

za kliki są grosze ,więc moim zdaniem podobnie jak z CPM Profit ... mimo ,że CTR mają wysoki

u mnie też jakiś czas nie wyświetlały się reklamy i po krótkim czasie zaskoczył . Mogą byc max 4 na stronie ,więc to nie ma znaczenia czy są na dole czy na górze ...

Są podejrzanie wysokie stawki za program afiliacyjny - 2,5 $ + 5% zysków dożywotnio ... więc czekam tylko na wypłatę ...

edit: za kliknięcie jest z PL jest 0,14$ ,co przy tak wysokim CTR jest niezłe :)

za to kliknięcia z innych krajów ,np. USA jest bardzo ładne - $1.37 np. z USA , niektóre kraje europejskie po 0,58$

ja na tym nic nie tracę a warto spróbować :)

Chcesz widzieć swój mocny link SEO w serwisie www.mediarp.pl ? Pozycjonuj się z SEOpilot, kliknij aby zobaczyć jak się reklamować

Jeśli chcesz możesz zarabiać na swojej stronie www lub blogu przeczytaj jak to zrobić

edit: za kliknięcie jest z PL jest 0,14$ ,co przy tak wysokim CTR jest niezłe ;)

za to kliknięcia z innych krajów ,np. USA jest bardzo ładne - $1.37 np. z USA , niektóre kraje europejskie po 0,58$

Nie wiem jak żeś to sobie wyliczył ale jeśli średni ctr to około 0,4% wiec za same kliki płacili by 0,58$ + (około) 0,15$ CPM wiec 0,73$ za 1000 odsłon.

Pomijając same stawki niestety ich serwer pada co najmniej dwa razy dziennie. Strony ładują się przez to bez końca, więc nie dość że brak CPM'u od Ymads to wszystkie pozostałe reklamy na stronie dostają w dół po zarobkach. Mając w okolicach 10-15 tys UU dziennie, zyski z Ymads ledwie równoważą koszty ich downtime'u

Dam im jeszcze szanse. Może dadzą radę to poprawić :)

Najlepsze seriale tv w sieci

Wypłaty poszły, wystarczy poszukać screenów w google grafika pod frazą "ymads.com". Pierwsza lepsza: https://img38.imageshack.us/img38/875/ymadspayment.png

Czyli jest zaje... fajnie ;)

Dali komunikat że inżynierowie pracują nad szybkością wczytywania i jeszcze dziś ma być naprawione.

Account balance: $37.16 - za takie ponad 4 dni, czyli bardzo dobrze

Wypłaty poszły, wystarczy poszukać screenów w google grafika pod frazą "ymads.com". Pierwsza lepsza: https://img38.imageshack.us/img38/875/ymadspayment.png

Czyli jest zaje... fajnie :rolleyes:

Dali komunikat że inżynierowie pracują nad szybkością wczytywania i jeszcze dziś ma być naprawione.

Account balance: $37.16 - za takie ponad 4 dni, czyli bardzo dobrze

Ja tam w takie skany nie wierzę, photoshop potrafi wszystko;)

Jeżeli natomiast ktoś tutaj na forum wrzuci skan swojej wypłaty to od razu się tam rejestruję ;)

Zacząć Zarabiać - blog o moim zarabianiu w internecie;)

Praca w domu

seolight_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności