Skocz do zawartości

[sieć reklamowa CPM] ymads.com

Mich@ł

Rekomendowane odpowiedzi

O ile dobrze pamiętam program wystartował w kwietniu. Na początku wypłaty miały być po 60 dniach więc jak to możliwe że jest wypłata na początku maja ?

Dajcie sobie z tym spokój, dobrze wam radzę.

Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości.

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
U mnie również zarobki 2x większe w ciągu ostatnich 2 dni.

Reklamy mam w stopce stron także jak nie wypłacą to nic wielkiego się nie stanie ale szczerze to liczę na wypłatę .... i to bardzo 35$ dziennie ładnie wygląda :)

No ja też liczę na wypłatę. Z tego co napisali na Blogu to powiększyli stawki wszystkim i chyba takze napisali ze planuja to zrobić w Polsce.

Na npewno cos zrobili bo faktycznie zarabia sie 2 razy więcej.

Oby to nie była tylko ściema bo fajnie mozna zarobic !

Zapraszam do oglądania filmów online na :

https://filmy-24.com/

Podnieśli dla Polski stawkę z 0,14$ na 0,21$ za 1000 odsłon.

Ogólnie podnieśli sporo stawki dla ruchu z europy np. do 1.29$ dla Anglii a było jak dobrze pamiętam 0,58$

Jeżeli będą wypłacalni to raczej będzie najlepsza sieć w modelu CPM

I może jeszcze wykres od nich jak wzrosły zarobki po podniesieniu stawek:

stawki_heqhxhh.jpg

Mi się też to nie podoba ale siedzę już w tym i poczekam do 01.07.2011 kiedy to mają wypłacić za maj.

Katalog stron - PR4 30k BL

Lubisz czarny humor ?

Kobieca strona rozrywkowa

Bardzo dziwaczne posunięcie z tymi podwyżkami stawek.

Pomyślcie: wypłaty miały być co miesiąc, i coś się przeciągają. Dużo wydawców się niecierpliwi. To co można w tej sytuacji zrobić? Podwyższmy im stawki (i to o sporo - jak widać), aby jeszcze nakręcić ich i wycisnąć jak najwięcej przez kolejny okres czasu. Potem zwijamy interes i bb :P

Generalnie zakładam, że się zescamią. Miałem doświadczenie z wieloma cwaniakami i mogę stwierdzić, że ymads zachowuje się bardzo szablonowo.

Mam nadzieję, że co do nich się mylę :)

gdzieś zaginęła...

Bardzo dziwaczne posunięcie z tymi podwyżkami stawek.

Pomyślcie: wypłaty miały być co miesiąc, i coś się przeciągają. Dużo wydawców się niecierpliwi. To co można w tej sytuacji zrobić? Podwyższmy im stawki (i to o sporo - jak widać), aby jeszcze nakręcić ich i wycisnąć jak najwięcej przez kolejny okres czasu. Potem zwijamy interes i bb :P

Generalnie zakładam, że się zescamią. Miałem doświadczenie z wieloma cwaniakami i mogę stwierdzić, że ymads zachowuje się bardzo szablonowo.

Mam nadzieję, że co do nich się mylę :)

Mam dokładnie identyczne odczucia. Mijają obiecane 2 miesiące od startu strony, więc resztkami wiarygodności jeszcze naganiają. A jak w końcu zacznie się rumor, to jeszcze przemnożą stawki przez 2 ;)

Oczywiście jak się pomylę, to wszystko odszczekam i sam się u nich zaloguję :P Na razie czekam na wieści od testujących.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności