Skocz do zawartości

[sieć reklamowa CPM] ymads.com

Mich@ł

Rekomendowane odpowiedzi

Jak się tam rejestrowałem, to myślałem, że ymads będzie tylko dodatkiem do tych reklam, której już mam na stronach. Teraz analizując statystyki wychodzi, że to te pozostałe stanowią teraz dodatek do ymads :) Mam nadzieję, że się nie zwiną z niewypłaconą kasą...

Top-Tools.pl - sklep internetowy - spawarki transformatorowe MMA, inwertorowe TIG, półautomatyczne MIG, MAG, FCAW, prostowniki akumulatorowe, elektronarzędzia, przyłbice, elektrody

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A mnie ciekawi ten komentarz:

how, could you be a legit advertiser. when you are showing Google Ads on you blog.

what a ad company???? /June 19th, 2011 - 07:40

ze strony https://ymadsblog.com/?p=39

I odpowiedź admina:

Sorry for that, it was failure of one of our employee.

We really don´t need putting Google ads into our blog.

Thanks for understand.

Alex

Albo nikomu nie będą płacić, albo wypłacą tylko ułamkowi wydawców bo reszta łamie zasady typu:

What is not allowed ?

- Any form of changing or editing the ad code.

Niemalże każdy usunął chyba te linki z kodu :soczek:

Edycja:

Właśnie w tej chwili dochód z Ymads przekraczył 20-krotnie zarobki z Cpmprofit. Panowie, to wszystko jest za piękne. Ja już kończę z tym systemem, bo pieniędzy tak łatwo się nie zarabia (a tym bardziej w sieci).

gdzieś zaginęła...

bo pieniędzy tak łatwo się nie zarabia (a tym bardziej w sieci).

Akurat sieć to jedna z prostszych metod na zarabianie... :jezyk1:

Jak widzę ambitnie szukacie haczyków na to iż ta firma to oszustwo :yahoo: A nie łatwiej poczekać jeszcze lekko ponad tydzień i się samemu przekonać? Ja na swoich stronach miałem kod przez parę dni aby zarobić te 100$ i teraz czekam czy mi je wypłacą, jeżeli nie wypłacą to trudno bo dużo na tym nie strace :puknijsie:

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności