Skocz do zawartości

Chce się ktoś złożyć na Xrumera?

an000

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Mutilator- w tej chwili jeśli jesteś zielony w tematach spamowania for to daj sobie spokój.

Po pierwsze popieram w 100% usera Lesiu- obecnie zakup XR jest dość absurdalny.

Co ci da kupno na spółkę? Kupuj potem mody, bazy, opłać serwer itd...

Napisz tak naprawdę po co ci XR to może znajdziemy jakąś alternatywę :spam:.

T.

Nie rozumiem tu co poniektórych. Jak to po co rumak ?

A po co Wam publiker/omniad/adder ? Chyba po to samo.

Wiadomo że ma inne zastosowanie niż w/w programy, ale tak naprawdę jest bardzo przydatny.

No chyba ze piszecie to dla zmyłki - jeśli tak to sorki :D

tomek_25-> czemu uważasz że obecnie nie warto kupić rumaka ?

Właśnie teraz fora dostają kopa, mało tego - rumaka nie musisz używać jedynie do spamowania for, ma wiele innych zastosowań(samo to że łamie recaptche systemowo daje mu ogromne możliwości).

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Właśnie teraz fora dostają kopa, mało tego - rumaka nie musisz używać jedynie do spamowania for, ma wiele innych zastosowań(samo to że łamie recaptche systemowo daje mu ogromne możliwości).

XR jest doskonałym narzędziem ale zdecydowanie nie polecanym dla amatorów..

Nawet ja wymiękam przy tym sofcie (Za dużo możliwości...) :D

No to fakt, ma dużo możliwości.

Dodatkowo jak ma się moda(co kosztuje zazwyczaj drugiego rumaka) to jego możliwości robią się 10x większe. Nic tylko szukać gdzie by tu jeszcze coś dodać ;)

I tutaj już rumak nie ma konkurencji. Zenek, scrapeboard, scrapebox itd. - nic nie łamie recaptchy. I właśnie W TYM jest jego najwieksza zaleta.

Więc pisanie że rumak jest tylko do for jest troche "niezgodne" z prawdą ;) To tak naprawdę dodatkowa opcja - coś jak postowanie w scrapeboxie.

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

Mutilator, zastanów się tylko, czy teraz naprawdę warto. Faktem jest, że rozmowa o licencji oprogramowania, które na chama spamuje sieć jest dość absurdalne. Czy nie sądzisz, że równie absurdalny jest zakup XR w chwili obecnej?

Ja myślę że warto, korzystam z niego już od dłuższego czasu, a że potrzebuję więcej blastów to pytam kto jest chętny, zapewne i tak nikt się nie znajdzie i kupie go sam. Xrumer spamuje? Jak już zapewne obiło się wam o uszy to xrumer nie ma nic wspólnego ze spamem - spam to niechciane wiadomości email, gdzie tu więc jest spam?

Zakup xrumera w chwili obecnej jest bardzo dobrym rozwiązaniem, każdy głupi nauczy się robić blasty, po co te konspiracje, piszecie że xrumer ma nie wiadomo jakie cudowne możliwości to może się pochwalicie a nie tylko gadacie. Xrumer jest dla mnie alternatywą SWLa, nie chce używać zbyt dużo punktów do linkowania czy podlinkowywania (wiadomo dlaczego), jak ktoś jest mądry to będzie w stanie obliczyć jak szybko zwróci mu się koszt zakupu xrumera (zakładając że używa punktów w SWL). Zaraz ktoś napisze, "no tak ale co Ci po samym xrumerze, musisz mieć bazy" to ja powiem że baza robi się sama, włączasz hrefera i jedziesz - ja w dwa dni przeleciałem 4,5 mln linków do for i zrobiłem baze 120 tys.

Xrumer jest super dodatkiem, nie traktuje go jako jedynego narzędzia SEO ale musicie przyznać że bez niego niewielu dało by rade wbić się w top10 na "pozycjonowanie" czy inne fajne frazy.

MaxPan może mi powiesz do czego Ci mój login u botmastera?

tomek_25 napisz mi co jest takiego trudnego w xrumerze, z czym masz takie problemy?

@up ogólnie nie chodzi o obsługę narzędzia gdyż to można zrobić w kilka dni-

chociaż o te wszystkie mody triki sztuczki które pozwolą zrobić dobrą bazę i dodać w taki sposób aby osiągnąć ciekawe wyniki w serpach..

Nie wiem czy przebywałeś przez ostatnie kilkanaście miesięcy na forum-doszło trzech userów promujących XR potem nastapił wysyp zamozwańczych blastowiczów, którzy robili niestety kichę a nie blasty :/.

To tyle ode mnie.

Powiedzmy sobie szczerze, kupowane blasty to nie robione własnorecznie na własnej(dobrej) bazie.

Jak ktoś ma naprawdę dobrą bazę to po prostu nie opłaca się mu robic blastów - bo przecież wtedy pokazuje swoją bazę. Proste.

Oferty typu "dodanie do 50k for za 50zł" to w większości niezła ściema - nie ma gwarancji ile tych linków faktycznie będzie. To że ktoś ma taką bazę(i nawet ja pokaze) o niczym nie swiadczy. Wazne ile zalozy profili/ile doda postów.

Druga sprawa, postowanie/profile na "zaśmieconych" forach viagrą itd w ilościach 99% zawartości wszystkich postów może przynieść więcej szkody niż pożytku, więc na takie "kupowane" blasty radził bym uważać.

Nie do konca jest tak - nie osiagniesz nawet 50 % wyników na czystym xrumerze w stosunku do "zawodowca" majac jego cala baze.

Ale trzeba wziąć pod uwagę że coraz więcej jest "zawodowców", więc ściągając BLe z blastów można sobie skompletować całkiem pokaźną bazę, nawet jeśli skuteczność takich linków wyniosłaby 40% to i tak to jest dobry wynik, wystarczy ściągnąć BLe z kilku 301 które prowadzą do topowych stron np na "pozycjonowanie" :)

Także jak ktoś ma dobrą bazę to musi wiedzieć, że inni albo już ją mają albo będą ją mieć niebawem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności