Skocz do zawartości

Chce się ktoś złożyć na Xrumera?

an000

Rekomendowane odpowiedzi

Jest tak że możesz mieć zainstalowanego na ilu kompach chcesz byleby nie były jednocześnie więcej niż dwie kopie odpalone. Natomiast jakby miał Alex dojść do tego, czy te dwa komputery to Twoje, czy należące do dwóch różnych osób to nie wiem, ale... są na tym świecie rzeczy :)

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@Zgred

Nie wymyślaj.

taką procedure przechodziłem i taką odpowiedx uzyskałem od Botmastersa ... wiec nie pisz mi co jest moim wymysłem a co nie skoro nie wiesz. Dzieci tez pomagałes mi robić ? ;0)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Na info o Xrumer natknalem sie wczoraj i dzis jestem nawet gotowy go kupic, ale... ale nie bardzo wiem gdzie i skad. Czy moglibyscie podac link do serwisu gdzie soft mozna kupic? Znalazlem https://botmasterlabs.net/ , problem taki ze srednio dziala zeby nie napisac ze wcale nie dziala

Pozdrawiam,

Mariusz

Widzę, że botmasterlabs.net nie działa ale wejdź na botmasterru.com, jeżeli masz problemy z rosyjskim to go przetłumacz sobie w translatorze google'a - powinieneś coś zrozumieć, na stronie botmasterru.com/registration/ możesz się zarejstrować, po zalogowaniu odnajdź numer ICQ do botmastera i poproś o dane do wpłaty za xrumera - napisz do niego po angielsku to na pewno zrozumie.

Tutaj masz dane do kontaktu:

Отдел продаж:

Почта botmaster.ru.support@gmail.com,

ICQ 876975

Техническая поддержка:

Почта botmaster.ru.support@gmail.com,

ICQ 876975,

Jabber botmaster.ru@jabber.ru,

Мейл агент botmaster.ru@mail.ru

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności