Skocz do zawartości

Witam, jestem początkujący

Mclain

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Serdecznie

Właśnie zaczynam swoją przygodę z pozycjonowaniem. Mam już swoje pierwsze małe sukcesy, ale wiem, że jestem dopiero na samym początku.

Mam wielki podziw dla pozycjonerów, którzy są w stanie posłać na pierwsze pozycje strony - na wysoko konkurencyjne frazy. Wiem jednak, że wymaga to także dobrej znajomości html, php, a nawet js.

Wielu uważa się za pozycjonerów, ponieważ udało ich strona po dodaniu 40 linków w końcu trafiła na wysokie pozycje dla frazy "firma x z zaciszowic dolnych" :hi:

Jednak bardzo szybko okazuje się, że wyników z tego raczej nie będzie.

Staram się stosować czyste zasady bo wiem, że z Google nie ma żartów. Przez miesiąc coś idzie gładko, a później zdarzają się tragedię.

Poza tym o mnie:

1. Lubię pisać.

2. Lubię pisać z sensem.

3. Nie przepadam za SPAMERSKIMI preclami.

4. Mogę powiedzieć, że "staram" się być dobrym tekściarzem (copywriterem).

5. Zaczynam zabawę w tworzenie zaplecza.

Jeśli można, to chciałbym zareklamować jednego z moich najnowszych precelków. Zapraszam do dodawania artykułów, a jeśli ktoś miałby problem z dodaniem, wystarczy mail na mclain@op.pl

presell page, wystarczy minimum 1000 znaków unikatowej treści.

Myślę, że na forum nauczę się wielu nowych rzeczy.

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności