Skocz do zawartości

taki sam link na wielu podstronach jednej strony

Mus

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest sens umieścić na kilku lub jeszcze więcej podstronach link do tej samej strony? Moje spostrzeżenia są takie że warto i to nawet jeśli będzie to taki sam anchor na każdej podstronie - ma większą, znacznie większą siłę pozycjonująca niż link na jednej stronie. Nie jestem jednak pewien swych spostrzeżeń, stąd pytanie.

Masz racje. Link z podstrony jest ważny - zakladam ze na podstronie / blogu masz fajny kontent powiazany ze strona. Opłaca sie i linkuj 1. link do Twojej strony + 2gi link do podstrony w serwisie.

powodzenia

pozdrawiam

Kontakt priv lub facebook. Domeny DR:20 /RD:20-100+ / 0% Spamu / Linki ze strony głównej!!

PgJ4c.jpg

jeśli będzie to taki sam anchor na każdej podstronie - ma większą, znacznie większą siłę pozycjonująca niż link na jednej stronie. Nie jestem jednak pewien swych spostrzeżeń, stąd pytanie.

Moim zdaniem jeśli jest możliwość dodania linka na wielu podstronach

to lepiej jest je dodać niż z tego nie skorzystać. Na pewno nie zaszkodzą :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności