Skocz do zawartości

Ile tagów poniżej wpisu na skrypcie Wordpress?

Mus

Rekomendowane odpowiedzi

Odpowiednio dobrane tagi poniżej wpisu na blogu na skrypcie Wordpress, to wspaniała rzecz zwiększająca ruch. Czy istnieje jakaś optymalna, maksymalna liczba tagów pod danym artykułem, której nie warto przekraczać z punktu widzenia optymalizacji - pozycjonowania?

I jeszcze jedno - wydaje mi się że pozycjonowanie strony głównej powoduje iż wzrastają też w Google pozycje fraz w tagach. Jeżeli tak to czy czym mniejsza liczba tagów we wpisie tym wyższe pozycje poszczególnych tagów?

Kiedyś czytałem że liczba tagów strony nie powinna być większa od 5 i jeśli chodzi o tagi do wpisów to tej liczby staram się nie przekraczać.

I jeszcze jedno - wydaje mi się że pozycjonowanie strony głównej powoduje iż wzrastają też w Google pozycje fraz w tagach. Jeżeli tak to czy czym mniejsza liczba tagów we wpisie tym wyższe pozycje poszczególnych tagów?

Mówisz o tagach strony czy o "chmurze" tagów, która widnieje na stronie?

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Według mnie optymalna ilośc tagów to 3-5

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności