Skocz do zawartości

No dobra walcie :)

Aga777

Rekomendowane odpowiedzi

Cóz... Przyganiał kocioł garnkowi... ;)

Po wejściu na stronę przez dłuższą chwilę myślałem, że to jakiś precel z artykułami na wordpressie.

Banner główny jest niestety bardzo nieczytelny, podobnie jak menu kategorii.

Zajrzyj na stronę xDEEP sprzęt nurkowy.

A może interesują Cię działki budowlane Kraków

Może i tak :) , dziś pewnie inaczej bym zaczęła, inaczej to rozegrała. Człowiek się uczy całe życie, na szczęście Ogłoszenia to Ogłoszenia, każdy wie o co chodzi, proste krótkie rzeczowe, standardowe meni obejmujące wszystkie funkcje w kolejności bardzo intuicyjnej. I co z tego, że na startowej nie ma tylko ogłoszeń, i wielkiego czerwonego guzika "dodaj ogłoszenie", bo też i mamy Gry i Forum. I nie jesteśmy na jedno kopyto zachowując pełnie intuicyjnej funkcjonalności. I jako moja pierwsza poważna inicjatywa, uważam że jest całkiem niezła, a będzie coraz lepsza. :) Jest za dobra, za wiele pracy i zaangażowania mnie kosztowała by sobie odpuścić. Myślę że Użytkownicy też w końcu ją docenią. Mimo iż, konkurencja na tym polu jest przeogromna.

Bo też nie jest to markowy specjalistyczny sklep internetowy. Który nawet nie musi się wiele różnić od niejednej zapleczówki z zasady. A fajnie jak się różni choć wizualnie.

A Twoja stronka na prawdę mi się podoba, choć mogła bym powiedzieć o niej to samo ;) Rozmowa sprowadzała się więc już tylko do przemyśleń postawy.

Dziękuję za wypowiedz :)

Ps. Precel: Na przykład wpis z linkiem na czyimś blogu, stronce, itp. fajnie jak powiązanym tematycznie. ;)

Nie zmieniłaś dalej czcionka a ja niedowidzę :)

Nie jestem pewien czy warto teraz zakładać forum, nie lepiej np. poczekać na większy ruch na stronce? Z własnego doświadczenia wiem że puste forum (bo takie musi być teraz, przecież strona dopiero stawia pierwsze kroki) to rzecz smutna :)

Ciężko kogoś przekonać by się zarejestrował a co dopiero pisał posty. Ciężko zaczyna się życie na nowym forum a internauci są cholernie leniwi.

gdzieś zaginęła...

ten baner jest po prostu zwyczajnie słaby. Po pierwsze nieczytelny text we flashu i ten zagar - po co dajesz ludziom zegar? Szkoda miejsca na zegarek, bo każdy ma zegar w prawym dolnym rogu windy lub linucha bądź w prawym gornym rogu mac osx. Druga sprawa, ze część młodego pokolenia już pewnie się nie zna na wskazówkowych zegarkach :)

Dobór kolorów i babeczka wychylająca się z lewej strony podobają mi się. Zmieniłbym lub usunął te standardowe joomlowe ikonki do pdf, maila i druku.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Kinger :) Słowo że to już nie potrwa długo, poprawie czcionki na ile mogę się przełamać ;) Po prostu nie było kiedy. Np. Teraz poprawiłam CSSki dla ogłoszeń. 10min temu, ... ,... Co do Forum, jestem na prawde najlepsza w tworzeniu i zarządzaniu pustych for :) Myślę że, lepiej jak jest, niż nie jest. A kiedyś... może... kto wie? Będą i za to dawać medale

sebau :) Śpoko Śpoko, ja wiem i już sama pisałam że, ten banner to żadna rewelka, dałam go na szybkiego i i tak jest lepiej jak było. Ale jest już wstawiony, aktualizacja zajmie sekundę. A projekt jest zapisany do rozwoju na moim kompie. Więc będzie dobrze, a tak nawiasem to taki mi się podoba, i chyba zmienię tylko czytelność słowa "Serwis". Co do Zegarka, a nich młodzi widzą że kiedyś coś takiego było hehe, jest do kompletu z kalendarzem (dopasuje jeszcze szerokość Tych modułów, tzn. = prawa kolumna każdy.) i przede wszystkim z powodów estetycznych. Mi się podoba. A jak komuś nie to zawsze może odpalić moją stronkę w IE tam nie ma zegarka ani kalendarza. ;) Ikonki zmienię, masz racje i dzięki za radę.

ps. Ja też się nie znam na wskazówkowych zegarkach :P

co z tego, że na startowej nie ma tylko ogłoszeń, i wielkiego czerwonego guzika "dodaj ogłoszenie",(...)

Pozwól, że zacytuję Twoją wypowiedź z innego wątku:

A jako że jesteśmy wzrokowcami jako gatunek, najlepiej do naszej podświadomości przemawiają obrazy, bo to też nasz pierwotny język, język obrazów. Potem dopiero się myśli, kalkuluje, analizuje, czyta.

Nie uważasz, że sama sobie przeczysz?

Of Topic, przepraszam.

Nie uważam, choćby dla tego że, na mojej stronce tematyka jest Oczywista, a co do Twojej nie tylko ja, myślałam że sprzedajecie plecaki z Tesco, bo się nie znam na Waszym produkcie i tu jest ta zasadnicza różnica. Myślę że, po prostu nie chcesz mi przyznać nawet odrobinę racji na kturej przecież wcale mi nie zależy bo mam ciekawsze rzeczy do roboty, Jak na przykład Radość z obcowania z ludźmi. Podczas gdy Twoje wypowiedzi są nacechowane delikatnie mówiąc brakiem dobrej woli, a wręcz złą wolą. Nie wiem czym Cię tak uraziłam? Czyżby prawdą która potrafi boleć? Bo przecież, jeśli coś nas nie dotyczy to i nas nie boli. Prawda? A ja nie przyszłam tu po to, by komukolwiek dogryzać, mścić się, i szukać wrogów. Cokolwiek powiedziałam na Twoim Temacie, powiedziałam tylko dla tego że, skoro o to prosiłeś, chciałam się podzielić swoimi spostrzeżeniami, wrażeniami i bynajmniej nie po to by Cię złościć, ale jak widać trafiłam na jakiś czuły punkt. Więc Wybacz. Ja nie chce rozmawiać w Takim tonie. W sumie żałuje że się odezwałam w Twoim temacie.

Jak na przykład Radość z obcowania z ludźmi. Podczas gdy Twoje wypowiedzi są nacechowane delikatnie mówiąc brakiem dobrej woli, a wręcz złą wolą.

Po prostu chcę Ci pokazać, że Twoja strona ma bardzo poważną wadę, która będzie przyczyną jej klęski w kontekście popularności.

Zamiast brać pod uwagę sensowną krytykę, obrażasz się jak nastolatka.

Problem jest taki, że tu na forum nie uzyskasz precyzyjnej odpowiedzi - zdecydowana większość ludzi, którzy odwiedzili Twoją stronę po przeczytaniu Twojego pierwszego posta w tym wątku zachowa swoją opinię dla siebie.

Serwisów ogłoszeniowych widziałem setki. 99.99% z nich już nie istnieje. Stawiam dolary przeciw kamieniom że bez wprowadzenia poważnych zmian Twoja podzieli ich los. I to nie jest żadna "zła wola", tylko realizm i doświadczenie.

Witaj zielonystefan ;)

Chce zacząć od tego. Z mojej strony pewnie za daleko To poszło. Chcę Cię przeprosić jeśli Cię jakkolwiek uraziłam. Ja zakopuje topór :P

Ale zakład przyjmuje. Co do robienia stronek, ciężko mi to idzie, nawet nie mam talentu choć bardzo się staram. Kiedy zaczynałam robić tę stronkę, ledwie wiedziałam co to jest wyszukiwarka. Podobała mi się wtedy, i nadal mi się podoba. Wszystko przemija, pewnie i ten świat jaki znamy, choćby dlatego że będą nowe technologie. Ludzie przemijają, więc się nie powinnam zakładać. A mam chrapkę na diamenty jak każda kobieta :) Ale jedno jest pewne. Nie poddam się z byle powodu. I podobnie jak Ty, nie chce mieć stronki na jedno kopyto, nawet za cenę popularności. Ale uważam że, trzeba na prawdę chcieć niedać sobie rady w 10s ze znalezieniem w górnej belce, dodaj ogłoszenie, albo Wszystkie ogłoszenia lub w Meni. Ja sama na tych z jednego zmodyfikowanego o szablon stronach z ogłoszeniami nie jeden raz patrzyłam jak sroka w kość, próbując wycedzić jakieś ludzkie meni by dodać ogłoszenia i nie znajdowałam. A Guziol jest i owszem gdzieś pewnie ale z tym raczej trzeba się pogodzić niż jest to intuicyjne. Bo na każdej jest gdzie indziej, i co jeden to bardziej inny,... Więc co w tym bardziej oczywistego niż w w prostym meni tam gdzie każdy wie od zawsze i wszędzie? Mało tego, od już dłuższego czasu na wielu stronkach konieczne guziole czy wręcz linki są wkomponowane w blok reklam Google, tak aby specjalnie ze dwa razy chybić. I to jest lepsze? Ja naprawdę nie sądzę.

Banner też ciągle poprawiam, jak widać. ale też łatwo przedobrzyć jak ze wszystkim.

Oczywiście że wszystkim się nigdy nie dogodzi, ale myślę nie tylko nie jest źle, a nawet bardzo przyjemnie dla oka. I sądzę że, w przypadku mojej stronki. Walidacja, optymalizacja i nade wszystko ze względu na Potężną konkurencje o popularności stronki zdecyduje dobre SEO którego od początku było całkowicie brak, nie było nawet jednego linka w sieci. Co powoli ale się zmienia.

Pozdro :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności