Skocz do zawartości

[współpraca] Pozycjonowanie stron - zlecenia

mielmielony

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem posiadaczem strony www.fabrykaspotow.pl - w najbliższym czasie planuję otworzyć stronę www.fabrykastrony.pl - w związku z tym poszukuję osoby która zajmowałaby się pozycjonowaniem stron.

Jeżeli klient który zlecił mi stworzenie strony internetowej, zażyczy sobie również jej pozycjonowanie wtedy z tym zleceniem chciałbym pójść do jednego z was - na zasadzie podwykonawcy (generalnie wszystkim będę to polecał bo wiadomo że bez tego nie ma sensu w ogóle inwestować w stronę)

Póki co jestem freelancerem jednak pod koniec wakacji będę zakładał działalność gospodarczą (w wakacje się nie opłaca bo jest zastój w wielu branżach) - więc będzie możliwość działania pod umowę zlecenie jeżeli komuś na tym zależy.

Jak rozumiem opłata za pozycjonowanie nie może być stała gdyż zależy to od frazy bądź fraz na jakie się pozycjonuje (jeżeli źle myślę, proszę poprawcie mnie).

Dlatego widziałbym to tak, że przesyłam Ci informację odnośnie strony, czym się zajmuje itd. a Ty określasz strategię (czyli na jakie frazy najlepiej pozycjonować itd. - Ty się na tym przecież znasz) i oczywiście cenę, ponieważ wiadomo każdy projekt będzie wyceniany osobno.

Generalnie zależy mi na współpracy z kimś kto jest pewien swoich umiejętności, ma je czym potwierdzić i chciałby "przyczepić" się na dłużej do jakiejś współpracy. Sam jestem bardzo długo freelancerem i znam bóle tego kawałka chleba. Mam po prostu taką wizję że chciałbym stworzyć firmę składającą się z zespołu freelancerów.

Owszem, mógłbym skorzystać z oferty różnych firm, jednak współpracując z freelancerem liczę na niższą cenę. Nie dlatego żebym ja się nachapał, tylko po to żeby startując do branży stron internetowych gdzie jest spora konkurencja mieć konkurencyjne ceny - co jest podstawą budowy bazy klientów. Oczywiście z cenami to też w ramach rozsądku, doceniam pracę ludzi.

Również na początek chciałbym zlecić pozycjonowanie moich dwóch wyżej wymienionych stron.

Mam nadzieję, że opisałem dosyć wyczerpująco moją wizję współpracy.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany, proszę prześlijcie mi mejla bądź PW (poprzez mój profil) - nie będę podawał tutaj mejla bo już stałem się ofiarą spamowania.

Prześlij również info ile kosztowałoby mnie pozycjonowanie moich stron.

Jeżeli macie jakieś pytania również piszcie, z chęcią odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności