Skocz do zawartości

Upgrade sajtów w Onet

don

Rekomendowane odpowiedzi

zaczynam pozycjonować strone X. Nigdy nie była pozycjonowana, linkuje do niej z anchorami ( pod google ), optymalizuje kod, robie h1, j2 itp. Po okolo 7 - 14 dniach onet zasysa sajta i średnio na 50% fraz jest 1 strona a nie rzadko top 5. Mowie o samej szukajce, nie o katalogu.

wsio jest miło do czasu gdy nie trzeba dodać lub zmienić frazy kluczowe. onet po raz 2 za nic w świecie nie chce mi zaindeksowac nowych fraz, nawet na w top 100. Czekam na robota - nic, dodaje ręcznie - też nic.

Moje doświadczenia są oparte na około 50 różnych serwsiach ktore pozycjonuje - ten sam efekt w wiekszym lub mnijszym stopniu.

co WY na to ?

Po okolo 7 - 14 dniach onet zasysa sajta i średnio na 50% fraz jest 1 strona a nie rzadko top 5. Mowie o samej szukajce, nie o katalogu.

Po 7-14 dniach?? Ja znam strony, ktore od kilku miesięcy za nic w świecie nie mogą do indeksu Onetu wejsc... Onet to jedna wielka tragedia! Dodatkowo serp'y to tam stoja w miejscu i niemal nic sie nie dzieje.

Po okolo 7 - 14 dniach onet zasysa sajta i średnio na 50% fraz jest 1 strona a nie rzadko top 5. Mowie o samej szukajce, nie o katalogu.

Po 7-14 dniach?? Ja znam strony, ktore od kilku miesięcy za nic w świecie nie mogą do indeksu Onetu wejsc... Onet to jedna wielka tragedia! Dodatkowo serp'y to tam stoja w miejscu i niemal nic sie nie dzieje.

tak, 7 - 14 dni - nie mam kłopotu z pierwszą indeksacją, ale z ponowną ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności