Skocz do zawartości

pytanie o przedluzanie domen

AQQry

Rekomendowane odpowiedzi

Hey,

mam pytanie jak wyglada przedluzanie wykupionej domeny?

chodzi mi dokladnie o to ze chcial bym przedluzyc swoaj domene z tym ze u kogos innego niz gdzie ja rejestrowalem

Jest cos wymagane zeby cos takeigo zrobic?

Pzdr

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

pewnie pomogą bo to zwykle minuta roboty :D

dla polskich domen trzeba podać tzw numer. authinfo + dane abonenta, kliknąć OK i domena jest już w nowym panelu, u nowej firmy ;)

firmy magą mieć tam swoje regulaminy dot. kosztów, zasad, itd.. więc trzeba sobie konkretnie u danego rejestratora poczytać jak on tam ma...

//edit

a ten authinfo powinienieś mieć podany w swoim panelu, a jak nie miasz to poślij email do rejestratora aby Ci go podał - ma obowiązek zrobić to bezzwłocznie.. jeżeli jest partnerem nask ;)

bezwłocznie w przypadku nazwa.pl oznacza wysylanie poczta polska dokumentow w 2 strony. niech ich pieklo pochlonie. ale i tak zabiore im te domeny. chocby za te utrudnienia. zaraz sie tym zajme.

a ten authinfo powinienieś mieć podany w swoim panelu, a jak nie miasz to poślij email do rejestratora aby Ci go podał - ma obowiązek zrobić to bezzwłocznie.. jeżeli jest partnerem nask :D

jeśli nie jest bezpośrednim partnerem NASK (a np. partnerem partnera NASK) też powinien.. niezwłocznie.. chodzi przeciez o dobrą opinię o firmie.. :D.. jak ktoś zacznie robić problemy, to już nie będzie miał więcej klientów..

w.

Lubię kiedy kobieta...

a tak ogólnie, to nie chce mi się q**** pracować.. ma ktoś sprawdzony system motywacyjny?

| serwery, hosting

| ogłoszenia bezpłatne

| katalog stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności