Skocz do zawartości

Omnihost- jak sytuacja teraz wygląda?

kaiba

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

zawieszono mi konto bez informacji na maila. Hosting do jutra oplacony ale od kilku dni mam zawieszone konto nawet bez dostepu do ftp. Na kontakt nikt nie odpowiada.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

otrzymałem info, ze konto miałem do 19 maja. Dziwne - bo brak powiadomien o wygasajacych uslugach a dodatkowo 24 maja 2010 dostalem maila o tym, ze moge korzystac z konta. Czyli hasło itd. Czy liczy się data wpłaty w omnihost a nie data włączenia usługi? Dziwne podejście do klientów ;)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

pisałem już dwa razy do konsultanta - i nic nie odpowiedział. Spróbuje jeszcze raz - z całym szacunkiem ale takie wyłączanie usług przed datą wygaśnięcia nie jest fajne. Zamawiam coś na rok to oczekuję aby było na rok przez 365 dni. Może macie buga i miesiące po 30 dni automat Wam liczy ;)

u mnie sprawa się wyjaśniła. Miałem start usługi od 24 maja 2010 do 19 maja 2011 takze po prostu ktoś albo coś ustawiło złą datę końca usługi z Kojotkiem sprawę wyjaśniliśmy i już jest ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności