Skocz do zawartości

Czy przekierowanie strony z literówką może grozić karą google?

messina

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałabym się was o coś zapytać. Otrzymałam propozycję przekierowania czyjejś domeny - literówki znanego serwisu dla kobiet na okres dwóch miesięcy na moją stronę. Chętnie bym się na to zgodziła ( w zamian za napisanie kilku tekstów). Tylko nie wiem czy to jest legalne. W ogóle się na tym nie znam. Czy takie przekierowanie nie zaszkodziłoby mojej stronie? W takiem sensie, że mogłabym otrzymać za to ban, filtr? Bardzo proszę o radę.

Przekierowanie czyjejś domeny na twoją nie może Ci zaszkodzić, inaczej ludzie by to wykorzystywali do wykańczania konkurencji.

Pytanie tylko jaki jest cel tego przekierowania?

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Dodaj lepiej do paru katalogów swoją domenę i efekt będzie ten sam, jak nie lepszy. A te artykuły, co masz ochotę pisać, w zamian za to przekierowanie, wrzuć na dobre precle i efekt będzie już wręcz piorunujący :)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności