Skocz do zawartości

Nowy serwer stara domena

Rekomendowane odpowiedzi

A ja miałem taki przypadek, ale było to dość dawno: przenosiłem z firmy "x" (nie ma sensu reklamować) na firmę "y" (tu jest sens reklamować, ale zaraz będą komentarze) i co się stało domena pr 3, site około wtedy 1200, backlinks itd wszystko było, po przenoszeniu pr1, site 1200, backlinks zostało :) po tygodniu wróciło pr3 ;) może to dziwne, ale ja się przestraszyłem :) - tak tylko w kwestii tematu, może jeszcze wtedy zrobiłem coś nieumiejętnie :)

My-seo.pl - Katalog

Kosmetyki są wszędzie :)

A ja miałem taki przypadek, ale było to dość dawno: przenosiłem z firmy "x" (nie ma sensu reklamować) na firmę "y" (tu jest sens reklamować, ale zaraz będą komentarze) i co się stało domena pr 3, site około wtedy 1200, backlinks itd wszystko było, po przenoszeniu pr1, site 1200, backlinks zostało ;) po tygodniu wróciło pr3 ;) może to dziwne, ale ja się przestraszyłem :) - tak tylko w kwestii tematu, może jeszcze wtedy zrobiłem coś nieumiejętnie :)

Może po prostu miałeś równie wartościową treść, bo linki wychodzące zostały takie same...

Strony WWW Rzeszów - Serwisy, sklepy internetowe, grafika i wiele innych zapraszam :)

Poradnik tworzenia stron internetowych - czytać i komentować :)

Projektowanie ogrodów Kraków

Nie powinieneś patrzeć czy spadnie PR. To nie ma znaczenia.

Dla sklepu ważne są pozycje a nie zielony pasek.

Pozycje nie powinny spaść, PR też, ale może być różnie.

Są takie rzeczy, które się nawet fizjologom nie śnią :)

Jak musisz zmieniać, to zmieniaj. Postaraj się tylko zintensyfikować linkowanie w tym czasie.

Pozdrawiam,

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Witam ponownie, mam takie pytanie mój sklep był jakiś miesiąc czasu na subdomenie, dzięki obszernej ilości treści oraz produktów byliśmy w google.pl dla wielu haseł w pierwszej piątce wyników. sprawa się zmieniła troszeczkę, ponieważ na najbliższy czas nie planuje aktualizacji nowych produktów. Zakupiliśmy nową domenę .info co automatycznie spowodowało skrócenie nazwy. Niestety stary hosting został przejęty przez firmę zewnątrz co spowodowało usunięcie starej subdomeny i zastąpienie nową. Nie mamy dostępu już do starej subdomeny. I tu jest moje pytanie ile będzie trwało to wszystko za nim wróci do normy i czy z korzystanie z domeny info spowoduje osiągniecie lepszych wyników SEO niż to osiągnęliśmy za pomocą subdomeny( co było dużym osiągnięciem). Czy istnienie ghosta w postaci mojej byłej subdomeny bedzie powodować trudności w uzyskaniu choćby poprzednich wyników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności