Skocz do zawartości

Problem z WP na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Czy spotkał się ktoś z problem następującym problemem:

mam postawione trochę wordpressów na hoście. W tej chwili nie mogę wejść na żadna stronę bo pokazuje mi się błąd 500 - wew. błąd serwera.

Nie zablokowała sie jedna tylko wszystkie?!

Pomoc techniczna twierdzi, że u nich jest wszystko OK więc problem musi być po stronie skryptu. A Ja ni jak nie wiem jak to ugryźć.

Może mieliście podobny problem.

Nie miałem tego problemu, ale jeśli nie padła jedna strona tylko wszystkie to problem tkwi po stronie hostingu(serwer, bazy sql, przekroczony transfer?).Ewentualnie bym podejrzewał jakieś zainfekowane pliki ale to w ostateczności.

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Wychodzi na to, ze strony cytuję:

Błąd nr 500 pojawia się również w przypadku gdy skrypt próbuje zająć więcej pamięci niż ma przydzielone konto, w logach pojawia się następująca informacja: "Premature end of script headers:" lub "Cannot allocate memory:".

W logach mam właśnie Cannot allocate memory.

Może ktoś jest wstanie poradzić co zrobić aby serwisy na WP tej pamięci mniej pobierały na swoje potrzeby. Może jest jakaś wtyczka.

Mam już jakiś czas te serwisy i nie miałem nigdy takiego problemu.

Możliwe, że po nocy jak serwer się przemieli to wróci do normy ale nie wiem.

Zerknij: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...aded&start=

WP super Cache i inne pożyteczne wtyczki.

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności