Skocz do zawartości

Co polecacie ?

adiectus

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Mam kilka stron gotowych do podpięcia i jeszcze kilka w drodze. Ilość BL +10tys na każdej stronie. Strony są na normalnych domenach (.pl, .com, .info) Jaki system polecacie do podpięcia pod te strony i do pozycjonowania stron z tych pkt? Frazy oceniam na proste.

Co będzie lepsze statyczne czy dynamiczne i co najważniejsze jaką konkretną firmę polecacie.

Czkam na wasze propozycje.

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

tylko Ty znasz dokładne parametry stron, a więc policz sobie w/g punktacji w systemach ile w którym dostaniesz i masz pierwsze kryterium. drugie to skuteczność/popularność systemów. to, czy swl dynamiczny czy statyczny zależy od tego co chcesz osiągnąć, dynamicznym zadziałasz szybciej i mocniej, ale statyczny teoretycznie powinien dać bardziej stabilne pozycje...

• 1 miesiąc temu...

Nie wszystko muszę testować, likuje swoje strony to widzę, każdy z nas może mieć inne zdanie, vseo - ze względu na to że ma zaplecze na darmowych domenach, niewiele wpływa na pozycje. Jak pisałem gdzieś wcześniej moja strona linkowana tym systemem poszła nieco w górę po czym spadła, podobne zachowanie opisywały inne osoby na tym forum. Yahoo ignoruje linki z tych domen, lub pokazuje 1 Bl z domen głównej. Takie mam swoje obserwacje.

dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$

Wartościowe strony do Prolinka albo Statlink gold (w nich dostaniesz tyle punktów ile są warte takie strony), a za kase zarobioną w prolinku możesz kupić sobie punkty w rotacyjnych systemach :)

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Jeśli chodzi o rotację weblink bije na głowę konkurencję
Pod którym względem? W testach Ptaqa pod kątem efektów zajął ostatnie miejsce, nawet vseo go wyprzedziło które miało wtedy chyba z 3k stron. Pod kątem indeksowania to już istny dramat z ostatnich testów.

Co do stałych mozemy dać do statlinka, prolinka i seomatika - w pierwszym wysoka cena sprzedazy lecz powolne zapelnianie slotów, w drugim wycenisz swoją strone wg uznania a w trzecim o ile spelnisz kryteria bl,site,pr to szybko zapelnisz sloty i szybko sprzedasz punkty za przyzwoite pieniadze - więc jak kto tam lubi.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności