Skocz do zawartości

Wiadomości o artykułach na PiO

aniec2

Rekomendowane odpowiedzi

Czy wy tez dostajecie informacje od jakiś "swieżych" użytkowników o treściach typu "Witam czy interesują Pana artykuły z kategorii itp. itd"?

Zauważyłem, że osoby te chcą jak najszybciej sprzedać towar po dość niskich cenach. Skąd ta plaga na PiO? Czy ktoś korzystał z usług tych sprzedawców?

Kilka osób skorzystało z takich okazji. Przeszukaj wątek o "nieuczciwych". Można pięknie kupić "unikalne" teksty sprzedane "okazyjnie" jednocześnie kilku osobom.

Nie twierdzę, że zawsze, ale...

Zdaje się też, że rozsyłanie takich niezamawianych "superofert" poprzez PM jest niezgodne z regulaminem forum i ktoś już kiedyś "przywiesił" konta kilku cwaniakom.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Kupujesz unikaty, a po 2 dniach patrzysz, że nie tylko Ty jestes szczęsliwym posiadaczem. Raz kupiłem, wykorzystałem i szkoda czasu na takie "okazje". Nowi to rozsyłają, bo szybko wyłapuja pajace bana za kanty :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

1.Zobacz każdy takie sprzedająca arty ma nowe konto na PIO

2.Już opisywałem jak mi jeden ten sam gość chciał 2 razy sprzedawać te same artykuły :)

Już pisałem ja by prosto zabroniłem pisać w dziale ogłoszenia o sprzedaż artow z kont co maja 1-10 postów i to napisanych w jeden dzień.

90 % to prawdopodobnie nieuczciwi sprzedawcy chyba nikt niema co do tego wątpliwości.

Z dzisiejszych :

Witam, czy interesowało by pana kupno tekstów po 1000 znaków bez spacji, unikalne,

tematy:

Nieruchomości 80

Nauka 20

Życie 60

Transport 50

Ja też często otrzymuje takie wiadomości, ale może jest to spowodowane tym, że napisałem te kilka ogłoszeń w których proszę o oferty (ale miesiąc temu!).

Rzeczywiście dobre by było wprowadzenie minimalnej ilości postów potrzebnej do napisania wątku w ogłoszeniach (walka z plagą "nowych pisarzy"). Przydałoby się też określenie wymaganego okresu bycia użytkownikiem PIO. To troszeczkę załatwiłoby sprawę. Ale tylko troszeczkę.

Edit:

Jesteście pozycjonerami, więc wiecie, jak można "kombinować" :)

gdzieś zaginęła...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności