artur5236 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Kilka postów wyżej, macie napisane, że trwają praca nad update. Profil Linkedin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesisko Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 o lol... ślepy już jestem o.@ kk, czekamy na update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitrok Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 No i jak z tym updade, że tak nieśmiało zapytam? Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam. Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamulek Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 coś ruszyło się w temacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Site.net Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 witam, mam swoja baze kolo 1 tys seokatalogow i nie dawno kupilem program i chcialbym wgrac tam swoja baze mozna prosic o mala pomoc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzu Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 1) W katalogu db z programem tworzysz pusty folder, np. o nazwie katalogi 2) Uruchamiasz program i zmieniasz tryb pracy z dodawanie na indeksacja - wszystkie 3) Teraz wybierasz w Baza katalogów (nie z górnego menu, tylko w głównym oknie programu) uprzednio utworzony pusty folder, a następnie klikasz dodaj z pliku i wybierasz plik tekstowy z listą adresów katalogów. Jak już to wszystko zrobisz, naciskasz start 4) Czekasz aż program przemieli wszystkie adresy i pobierze podkategorie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Site.net Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 dzieki wielkie:) zaje... wytlumaczone:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Site.net Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 mam jeszcze pytanko jak radzicie wplacac pieniadze do https://deathbycaptcha.com/ ?? bo probowalem przez przelew w WBK i prowizje jaka chca pobrac to 100 zl za przelew do nich chyba troche przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajaboss Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Najwygodniej płacić PAYPAL albo kartą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tamii Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 a warto w to inwestować, skoro wersja nie jest rozwijana już od pewnego czasu ? Kursy ADR Kosmetyki Włoskie - Perfumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzu Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Lepiej kupić soft Miona, Oprócz dodawarki do seoków masz dodawarkę do innego typu katalogów, harvester i wiele, wiele innych przydatnych funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamulek Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 jaka jest nazwa tego softu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 SeoQuickAdder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linkvault.co Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Witam serdecznie. Z przyczyn mi osobistych nie byłem w stanie wydać wcześniej aktualizacji. Robię to teraz. Przepraszam wszystkich zawiedzionych klientów, mam nadzieję że uda mi się odzyskać zaufanie. Cena została obniżona do 150 zł netto. Dotychczasowi klineci otrzymają bonusa, o którym napiszę za jakiś czas. Oto lista najważniejszych nowości / poprawek - ocena wpisów - nowe wygodniejsze okno projektu - poprawione dodawanie - poprawione indeksowanie - ulepszone okno wyboru podkategorii - pobieranie nazw kategorii np. do harvestowania - możliwość edycji pliku projektu z zewnątrz programu podczas wykonywania pracy i automatyczna aktualizacja projektu w programie, po wykonanu zapisu Najnowszą wersję programu można pobrać z panelu na stronie https://linkvault.co strona produktu : https://sqa.linkvault.co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur5236 Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Bardzo dobra wiadomość. Dzisiaj będę testował nową wersję. Profil Linkedin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.