yokokeke Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 pod 64bit jest jeszcze problem, na razie robie aktualke, ale w weekend postaram sie zdiagnozować problem 64bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Działa już pod 64bit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 yokokeke dodawarkę napisałeś w C# .NET ? HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giorgi Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Przydałaby się aktualizacja. Jest sporo do zrobienia w tej wersji. Nie wiem czy były poruszane problemy poprzednio, ale ze swojej strony rzucam: - raport .txt z dodanych wpisów + wraz z indeksacją raport się powiększa - usunięcie z prób dodań duplikujących się domen (gdzieniegdzie próbuje dodać po 3-4 razy, kiedy wpis już tam jest i marnuje kredyt w deathcaptchy), - nie wiem czy jest to problem dodawarki czy seoków, ale dodawanie dwóch projektów, gdzie jeden jest na domenie głównej, a drugi na subdomenie powoduje, że raport drugiego projektu prawie nie wykazuje jakichkolwiek dodatkowych dodań tylko same linki z dodawania pierwszego projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleaquit Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 to przy okazji jeszcze: 1) wyszukujac kategorie - nie widze mozliwosci usuniecia wybranych katalogow z listy w danym projekcie - pasowaloby to zrobic bo nie raz wybiera kategorie scisle tematyczne a dodawanie do nich mija sie z celem - nie ma co tez dodawac pracy wlascicielom 2) dziwne liczby w koncie deathbycaptcha 3) fajna jest synonimizacja slow kluczowych - jesli masz ochote mozesz rowniez dodac ich losowy wybor mrjozo napisał(a): JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana mailiKLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaymer Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 i jak aktualizacje? Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokokeke Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Witam Dostępna jest wersja 1.1 dodawarki SeoQuickAdder. Najistotniejsze zmiany: Wybór podkategorii: Połączone wybieranie automatyczne i manualne. Jak skutecznie wyszukać podkategorie? Wpisujemy po kolei frazy kluczowe, po jednej frazie na wyszukanie czyli: fraza1->szukaj -> fraza2-> szukaj -> fraza3 -> szukaj -> ... -> Na liście katalogów, obok adresów url pojawią się wyszukane podkategorie. Dla katalogów w których nie znaleziono można wyszukać manualnie - dla każdego adresu z listy katalogów pojawi się lista podkategorii (ta po lewej). Warto też przejrzeć katalogi wybrane automatycznie... Gdy mamy już gotową listę klikamy zapisz i zamknij. Nad przyciskiem znajduje się kontrolka "pomiń dodane". Gdy jest zaznaczona, po zapisaniu listy program sprawdzi w raportach czy są adresy, do których już poprawnie dodano. Napis "pozostało" oznacza liczbę katalogów dla których nie przyporządkowano podkategorii. Te katalogi nie zostaną dołączone do listy dodawania. Raporty Baza katalogów Mion: tak w c# .net Dark: Z ostatnich testów (dzięki) wynikło że dla w7 64bit wysypkę zaliczył przy indeksowaniu, natomiast dodawanie przebiegło poprawnie. Na takim etapie jest wersja dla 64bit Cytat dziwne liczby w koncie deathbycaptcha sleaquit: proszę o rozwinięcie tej wypowiedzi bo nie bardzo rozumiem ocb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokokeke Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Ważna informacja z ostatniej chwili: Nie będę dostępny od 1.07.11 do 8.07.11 z powodu urlopu. Za utrudnienia przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleaquit Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 chodzi mi o liczby w stylu 645,462 skoro na koncie mam np kilka k obrazkow - nie bardzo wiem jak to sie odnosi do stanu konta mrjozo napisał(a): JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana mailiKLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 645,462 - x 1,390 - 1000 x = 1000*645,462/1,390 Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Jest jakaś szansa na wersje pod Linux albo MAC OS X? Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ventrue Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Podejrzewam, że mała, wymaga .Net Framework 4 Nowe precle: Przemysł i środowisko Grafik o stronach Ten Precel Działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Jest np. taki wynalazek jak DotGNU, dlatego pytam Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokokeke Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 ktoś testował? działa ten DotGnu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$Arek Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Pytanie do użytkowników, wam też ostatnio dodaje tylko do niewielkiej liczby katalogów? Nawet z całej bazy 1300 dołączanych do programu wskakuje max 20-30 w raporcie, z prywatnej, sprawdzonej bazy mającej jakieś 150 katalogów teraz dodaje się po 10-20 ( jeszcze przed weekendem było ok 80-90% skuteczności) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.