Skocz do zawartości

Wielowątkowa dodawarka do seokatalogów + Xrumer 7 mod

yokokeke

Rekomendowane odpowiedzi

W sensie? Beta jest do pobrania w panelu, spakowana razem z poprzednią wersją. Pobierasz plik, rozpakowujesz go, wchodzisz do folderu z wersją beta, uzupelniasz config.ini i odpalasz sqa.exe. Powinno działać

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bete ? - kupujesz wino, robisz kolacje i Beta zostanie uruchomiona :D

Jeśli chodzi o sqa 2 beta to normalnie podajesz nr licenzji przy pierwszym odpaleniu, dalej już działa standardowo

Andddrew bez uzupełnienia u config.ini tez odpalić można tylko racja, działać nie będzie OCR .

I kiedy można się spodziewać tej 2.0 wersji, bo mam masę projektów, które mają się znaleźć w SEOkatalogach, a ręcznie nie będę dodawał

P.S. Opróżnij nieco skrzynkę

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

jak dodać katalog do listy w Becie ?

Mam to samo pytanie? Nie ma przycisku dodaj katalog, albo go nie widzę.

katalogów się w 2.0 nie dodaje - tylko indeksuje :D Wybierz tryb indeksowanie, wklej listę katów - wybierz katalog wyjściowy i działa. Masz kilka możliwości indeksowania - wszystkie, darmowe, darmowe z recaptcha i darmowe z securimage.

Ogólnie mówiąc ta opcja mnie rozwaliła - jest po prostu super do czyszczenia listy :)

Co ty mówisz...w wersji 2.0 dodaje się swoje katalogi i indeksacja działa jeszcze lepiej niż w 1. Tworzysz sobie nowy folder "Moja baza" potem "indeksacja => indeksacja wszystkie", wybierasz wczesniej utworzony folder "Moja baza" następnie dodaj z pliku listę swoich katalogów i start i masz swoje katalogi w osobnej bazie lub takie katalogi jakie tam chcesz mieć

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Co ty mówisz...w wersji 2.0 dodaje się swoje katalogi i indeksacja działa jeszcze lepiej niż w 1. Tworzysz sobie nowy folder "Moja baza" potem "indeksacja => indeksacja wszystkie", wybierasz wczesniej utworzony folder "Moja baza" następnie dodaj z pliku listę swoich katalogów i start i masz swoje katalogi w osobnej bazie lub takie katalogi jakie tam chcesz mieć

No właśnie tak napisałem, że ta funkcja mnie rozwaliła - jest po prostu super. I nie chodzi o indeksacje tylko o podział na rodzaje i darmowe/płatne. Oczywiście że można dodac swoje katalogi, z przekory napisałem że się nie dodaje tylko indeksuje . Hmmmm dziwne to :)

Dwie uwagi do bety

1. dodając jeden projekt po drugim, wartości w polach pod przyciskiem "start" sumują się za każdym razem. Nie zerują się po zamianie projektu.

2. Link do pliku z kluczami xR nie zapamiętuje się. Po każdym włączeniu programu trzeba ponownie wpisywać.

SEO BulletProof VPS.

Załóż konto na dropbox.

Wrzuciłem nowe poprawki do sqa 2beta:

- aktywacja maili odbywa się teraz w osobnym wątku, oznacza to że można równolegle robić coś innego np dodawać, indeksować

- kopiowanie w listach np raporcie, (zaznacz + prawy klik)

- poprawione kilka błędów

- zbieranie linków do wpisów z potwierdzeń email o aktywacji wpisu (narzędzia->pobierz potwierdzenia)

MaxPan, My4tic - zrobione, ReCaptchaServer = https:// w pliku config.ini

monterek: właśnie się biorę za załatwienie kwestii wielu podkategorii. Moja propozycja rozwiązania jest następująca.

Biorąc pod uwagę, że w sqa już od początku stawiałem na proste i precyzyjne dobieranie podkategorii, program dodając startuje od podstrony. Na tej podstawie wybiera pierwszę podkategorię. Wybranie każdej następnej w ten wymagało by korzystania z klas obsługujących ajaxa. Nie jest to problem, ale wyszukiwanie wtedy jest niezbyt precyzyjne i generuje sporo dodatkowego ruchu. (obciążenie dla seokatalogów)

Proponuję takie rozwiązanie:

Tworzę nowy tryb pracy - edycja wpisu. Program przeszukuje konta w katalogach w poszukiwaniu wpisu i jeśli znajdzie próbuje dopisać nową podkategorię.

Zalety:

Można bezpiecznie dodawać nowe podkategorie (ilość ograniczona tylko przez ustawienia poszczególnych seokatalogów)

Można pomyśleć o edycji innych pól jak np opis

Wady

Wymaga wcześniejszego utworzenia kont w seokach

jak podłączyć death by captcha ?

DeathByCaptchaLogin = yyy;	  
DeathByCaptchaPassword = xxx; 

DeathByCaptchaLogin =yyy;	  
DeathByCaptchaPassword =xxx;

powyższy kombinacje nie działają...

u mnie działa, sprawdź czy wpisałeś poprawne dane, lub czy Twój firewall nie blokuje połączenia z serwerem dbc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności