Skocz do zawartości

Wielowątkowa dodawarka do seokatalogów + Xrumer 7 mod

yokokeke

Rekomendowane odpowiedzi

[sqa 2 beta] wrzuciłem nową paczkę

- zmieniony mechanizm do obsługi email. Teraz nie powinno być problemów z większością skrzynek (również gmail)

- funkcja kopiuj rotację - umożliwia skopiowanie do schowka rotacji utworzonej z linków potwierdzeń o zaakceptowaniu wpisu. Przyda się tym którzy potrzebują automatycznie skopiować listę linków wpisów do np projektu w xrumerze (format: {fraza1|fraza2|fraza3})

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nadal nie działa mi to deathbycaptha, co gorsza nie tylko na nowej wersji ale również na starej..., błąd musi być zatem gdzieś w ustawieniach, czy kasa na konto, albo samo konto może przejść w stan nieaktywny, pomimo dostępnych środków ? Mam 1,39$... a w programie pokazuje 0

A jak wygląda skuteczność tego programu przy zastosowaniu dbc?

Głównie chodzi mi o to czy program jest skuteczniejszy niż ten konkurencyjny (instalowany na serwerze) :)? Jak widzę cena jest podobna ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Jeśli chodzi o DBC, to nie mam zastrzeżeń. Proporcjonalne zużycie do dodań wpisów, a sama DBC jest skuteczna - średnio na 800 dodań, 2 błędnie przepisane tokeny.

Jak wygląda u Was sytuacja z akceptacją wpisów w tych darmówkach ? Do niewielkiej części dodań, wpisy zaczynają wisieć w katalogach od razu, ale w innych to się można naczekać. Słyszałem, że do 2 tygodni ? Gorzej, jeśli zrobi się 400 dodań, 40 z nich będzie wisieć w necie, a reszta ? Hm. Czekam póki co kilka dni na efekty pierwszych dodań. Zobaczymy jak to się sprawdzi, bo jeśli kasa wydana na DBC (choć to drobne) będzie miała się nijak, do ilości dodań, to trzeba będzie chyba poświęcić trochę czasu na tworzenie własnej listy, mimo, że program oferuje pracę w trybie indeksacji i wyszukuje podkategorię...

pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności