Skocz do zawartości

Wielowątkowa dodawarka do seokatalogów + Xrumer 7 mod

yokokeke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mam taką napisaną aplikacje wielowątkową, która pobiera z listy wszystkie seokatalogi i sprawdza ile godzin temu była ostatnia moderacja zakończona zaakceptowaniem wpisu.

Soft działa szybko bo można wybrać ilość wątków w zależności od swojego łącza i plikiem wynikowym jest:

URL_seoka;liczba_godzin

wstawia też -1 jeśli katalog jest death, stał się parkingiem lub stoi już na nim coś innego. Z taim plikiem to wiadomo - juz można wszystko w excelu ;)

Szybkie w działaniu i moim zdaniem przydatne - za drobne mogę przesłać jeśli są zanteresowani taką funkcjonalnością.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Witam

Skrzynka masz pełna więc pisze tu.

Mam wersje twojej dodawarki 1.2.4 do seo katalogów w wersji NIE onlinowej, ale moja lista darmowych jak by traci na skuteczności ostatnio mimo że nadal katalogi sa aktywne.

Czy wersja on-line może być skuteczniejsza/stabilniejsza? Mogę dostać jakieś konto na test? Potem bym jakiś pakiet kupił bo mam jakieś 200 domen do obróbki, a w wersji desktopowej jakoś to mi sie wiesza itp

Czy wersja on-li jest rozwijana tak samo jak desktopowa? Ma te same dodatki?

pozdrawiam

DJ

O ile wiem wersji on-line tego narzędzia nie ma, jest tylk owersja desktop. Jak ,asz 1.2.4 to ponbierz ze strony 2.X.

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...t&p=1002779

Zobacz stopkę :-)

Mam pytanko odnośnie współdziałania z xrumerem - to jest pełen automat, czy trzeba każdy obraze z osobna klikać, a xrumemer rozpoznaje? Jakoś nie bardzo jarzę jak to działa, a taka opcja najbardziej by mnie interesowała. Macie jakieś doświadczenia w połączeniu z xrumerem?

Pytałem autora na email, ale nie odpisał. Nie wiem, jak Wy, ale jak ja patrzę na stronę tego projektu, kontakt z autorem i kiepski opis, to ogólnie moje pierwsze wrazenie nie jest najlepsze.

Ja mam podobne uczucia co Ty Guster, kupiłbym to jeżeli byłoby lepiej opisane na stronie i kontakt byłby lepszy, a tak ciągle mam wątpliwości... Czy autorowi tego programu naprawdę nie zależy na sprzedaży? traci trochę w ten sposób klientów...

Do wszystkich autorów: Pamiętajcie, możecie mieć najlepszy produkt na rynku, ale to nie oznacza, że będzie sukces.

Katalog stron seo - darmowa reklama: ciekawe strony

Reklama Opole: Agencja reklamowa Opole

Posiadam zadbane katalogi - wpisy już od 0,40 zł

Ja mam podobne uczucia co Ty Guster, kupiłbym to jeżeli byłoby lepiej opisane na stronie i kontakt byłby lepszy,

Jak masz dużo stron do robienia to kupuj (program zarobi na siebie) - produkt działa jak trzeba. Program nie jest super userfriendly, ale robi to co ma robić.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

jak wiecie co jakis czas platne seoki potrafia zmienic domene (zreszta nie tylko one)

przydala by sie opcja ktora by wykrywala 301 i indeksowala seoka pod nowym adresem (jezeli znajdzie tam seoka) - bo tak to trzeba recznie modzic, a w wypadku platnych seokow ciagle zaglowac listami - taki bajer podczas reindeksacji bylby bardzo przydatna sprawa, i mysle ze tutaj sie wszyscy pod tym podpisza :)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności