Skocz do zawartości

Wielowątkowa dodawarka do seokatalogów + Xrumer 7 mod

yokokeke

Rekomendowane odpowiedzi

Czy poprawka z DBC jest już dostępna dla wszystkich userów?

edit:

Yokokeke masz zapchaną skrzynkę

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@up: Zwyczajnie:

<a href="url">{anchor1|anchor2}</a>

albo

{<a href="url">{anchor1|anchor2}</a>|<a href="url2">{anchor3|anchor4}</a>}

Nie mogę dodać wpisów do katalogów clpik. Miał ktoś ten problem? Udało się rozwiązać?

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

• 3 tygodnie później...

U mnie na niektórych kompach wyskakuje czasem "brak licencji", czy ma ktoś może na vps jakims z win do polecenia, gdzie można bez problemun śmigać z tym softem?

Czzy sa jakię info o aktualizacja ew rozwoju programu? Suuport nie odpowiada to pytam tu :-)

djurek: Jeśli masz problem "brak licencji" wystarczy ponownie uruchomić program. Bywa tak, że serwer licencyjny timeoutuje, chodź stoi na home.pl i zwykle nie powinno być problemu. Jeśli cały czas masz taki komunikat upewnij się, że to nie problem firewall / zapora windows

tak, piszę update, miałem wrzucić go już wcześniej ale ciągle jeszcze coś mam do zrobienia

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności