Skocz do zawartości

Pozycjonowanie domen na sprzedaż

Wojak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam...!,

Mam domeny sportowców na sprzedaż, które chcę wypozycjonować, aby po wpisaniu imienia i nazwiska danego zawodnika moja domena była na pierwszym miejscu.

Na tej stronie są podane linki do tych stron oraz imiona i nazwiska sportowców. Specjalnie nie podaję danych w tym wątku, bo potem Google będzie pokazywało to Forum, a tego może nie chcieć przyszły właściciel.

Najlepiej gdyby to były darmowe sposoby :)

Z góry wielkie dzięki !

Jeśli jest bardzo znana osoba, to darmowymi sposobami ciężko będzie, ale możesz próbować.

A tak na szybko to stawiasz jakąś mini stronkę na domenie z unikalną treścią i jedziesz z katalogami, preclami, spamujesz ręcznie fora, blogi itd (to z tych darmowych sposobów, gdzie poświęcasz tylko swój czas ) - zresztą całe forum masz na ten temat :)

Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl

A czy jak mam treść, która pokazuje się po kliknięciu myszką na dany przycisk (treść jest w kodzie strony, a nie jest pobierana z bazy) to indeksuje ją jak normalną czy nie ?

I czemu domena Antka raz jest jest 5, a raz 9 w Google (chodzi mi tylko o polskie Google) ?

Teraz napiszę 20 artykułów z frazą IMIĘ NAZWISKO, w jaki sposób mam je dodać na stronę, aby były najbardziej efektywnie wykorzystane ?

Kup sobie książkę, bo bez pełnej i usystematyzowanej wiedzy efekt będzie słaby w stosunku do włożonej pracy. Takie wyrywkowe pytanie o różne kwestie nie da Ci wiedzy, którą będziesz mógł efektywnie zastosowac.

Zajrzyj na stronę xDEEP sprzęt nurkowy.

A może interesują Cię działki budowlane Kraków

O książce pomyślę wkrótce, ale mam już gotowe teksty. Jak mam je dodać, czy lepiej na jednej stronie czy na wielu podstronach i dać do nich jak na stronie głównej ?

Na wielu podstronach, nazwy plików z frazami kluczowymi, nagłówki ze słowami kluczowymi, wewnętrzne linkowania itd itd itd.

Sprawdź nasycenie frazami jakimś narzędziem. Jak będzie za mało, to dodaj.

Zajrzyj na stronę xDEEP sprzęt nurkowy.

A może interesują Cię działki budowlane Kraków

Dwa poradniki jakie czytałem dadzą ci jakieś nakierowanie a resztę znajdziesz na forum i blogach. Książki możesz także zakupić bo masz wszystko w jednym miejscu ale jak dobrze poszukasz to znajdziesz za darmo większość informacji.

z zapisem: https://darmowy-kurs-pozycjonowania.pl/ (dość prosty i ma zawarte większość ważnych informacji)

online: https://poradnik-seo.pl/podstawy/wprowadzenie.html (tutaj nie ma nic o zapleczu chyba)

Matrix to nie jest film science-fiction a jedynie film osadzony w realiach futurystycznych obrazujący całą prawdę o naszym życiu niczym dobry film dokumentalny...

Darmowe MP3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności