Skocz do zawartości

Pozycjonowanie domen na sprzedaż

Wojak

Rekomendowane odpowiedzi

Dwa poradniki jakie czytałem dadzą ci jakieś nakierowanie a resztę znajdziesz na forum i blogach. Książki możesz także zakupić bo masz wszystko w jednym miejscu ale jak dobrze poszukasz to znajdziesz za darmo większość informacji.

z zapisem: https://darmowy-kurs-pozycjonowania.pl/ (dość prosty i ma zawarte większość ważnych informacji)

online: https://poradnik-seo.pl/podstawy/wprowadzenie.html (tutaj nie ma nic o zapleczu chyba)

Najczęściej korzystam z Firefoxa i na swoje domeny wchodziłem ta przeglądarką zawsze i tam domena Antoniego jest na 5 pozycji, a na Internet Explorer, gdzie wpisałem w google pierwszy raz imię i nazwisko sportowca moja domena jest na 9 pozycji, dlaczego ?

Najczęściej korzystam z Firefoxa i na swoje domeny wchodziłem ta przeglądarką zawsze i tam domena Antoniego jest na 5 pozycji, a na Internet Explorer, gdzie wpisałem w google pierwszy raz imię i nazwisko sportowca moja domena jest na 9 pozycji, dlaczego ?

Google przy wyszukiwaniu bierze pod uwagę na jakie strony wchodzisz, a jako iż nie korzystasz z IE, a z FF tak, to dlatego jest ta różnica.

A ja nie mam linków w sygnaturce :)

Ano, bo ja byłem zalogowany do konta Google i pewnie dlatego ;) A wejdźcie jeśli możecie teraz na tą domenę i sprawdźcie czy wszystko robię dobrze, tagi są podlinkowane, więc je też przejrzyjcie. Ew. co mogę poprawić. Takie teksty jak dałem pomagają ?

I jeszcze jedno pytanie. Bo ja na tej stronie na dole daje TAGI z odnośnikami do podstron, gdzie są te artykuły. Tylko, że jak dodam kolejną podstronę to muszę w kilku plikach dodawać tag. Jest to niewygodne i myślałem, aby użyć PHP Include, dzięki temu w to miejsce będzie się pokazywał kod z pliku i wszystkie podstrony będą z tego pliku korzystały. Tzn. zamiast dawać w kodzie strony kod od tych tagów to dam PHP Include i zostanie pobrany kod z osonego pliku .php.

Czy to nie wpływa na pozycję w Google ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności