Skocz do zawartości

Wiedźmin 2

aniec2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Single player to nuda (...) Przy obecnej wersji 5 minut nie wysiedziałem

Dokładnie też jest tak ze mną, jak gram w coś bez realnego człowieka to mi się odechciewa cokolwiek robić, nuda i jeszcze raz nuda :(

Oczywiście szanuje osoby które lubią takie gry :)

A książki Sapkowskiego czytał ? Bo w Wiedźmina gra się dla... "przedłużenia" wspaniałych doznań z książki a tego się nie da zastąpić żadnym multi :P

INOMan - Portal 2 jest akurat grą która jest świetna zarówno w singlu jak i w kooperacji :P

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

INOMan - Portal 2 jest akurat grą która jest świetna zarówno w singlu jak i w kooperacji :)

Zgadzam się, singla przeszedłem na kooperację muszę jeszcze kogoś namówić :( Polecam Kingerowi tą grę, może zmieni zdanie o singlu.

@yavaho - niestety taka jest opinia o Polskich produktach, mam kolegę który żył przez kilka lat w L.A. i razem robiliśmy trochę projektów dla tamtejszych klientów, niektórzy jak usłyszeli, że to jest robione w Polsce to zlecenie było tracone, dla innych to nie był problem.

Tak samo np. sklepy internetowe Magento - dość popularne na zachodzie, są tworzone przez programistów na Ukrainie ale nikt się tym za bardzo nie chwali.

Tutaj też jest ciekawie:

https://www.metacritic.com/game/pc/the-witc...assins-of-kings

Niektórzy rejestrują się tylko po to aby dać grze 10, inni tylko po to aby dać grze 0 - często są to osoby mające w nicku "Bioware", czyli w tym momencie głównego konkurenta CDPR. Znalazłem nawet taką co sobie zrobiła nick "I_hate_poland" ;)

Generalnie niezły flame-war między fanboyami Bioware krytykowanej ostatnio za DA2 a resztą - ale mimo to oceny W2 są bardzo wysokie.

Z braku czasu pograłem tylko 2-3h.

Moim zadaniem:

1. Piękna grafika i świetna muzyka.

2. Świetne dobrane głosy w wersji PL.

3. Idealny świat (dzięki twórczości Sapkowskiego).

4. Za trudna, wymagająca ciągłego turlania walka. Na poziomie trudności "normalny" zdarzało mi się kilkanaście razy podchodzić do tej samej potyczki.

5. O Fabule i nieliniowości wypowiadać się nie będę bo grałem zbyt krótko.

Kilka lat temu nie uwierzyłbym, że Polacy mogą zrobić tak dobrą grę, która spodoba się na całym świecie.

Myślę, że sprzedaje się dobrze: https://www.amazon.com/gp/bestsellers/video...5/ref=zg_bs_nav :D Top1

Treningi WattUp.pl

W Portal 2 grałeś ?

Nie, ale coś tam na jej temat kiedyś słyszałem ;)

A książki Sapkowskiego czytał ? Bo w Wiedźmina gra się dla... "przedłużenia" wspaniałych doznań z książki a tego się nie da zastąpić żadnym multi

Ano, przeczytałem całą sagę parę lat temu. Nie mówię o nie wiadomo jakim multi, tylko przynajmniej o co-opie dla 2-3 osób. Szkoda, bo z pewnością spędziłbym nad nią trochę czasu, gdyby zapewnili tego typu opcję.

Ksiazki Wiedzmina trzeba przeczytac. Klasyka. Kto nie czytal to naprawde duzo stracil.

Sam polecam przeczytac ksiazke a 2 lata pozniej audiobook

Co do filmu to przyznam ze mozna sobie odpuscic - po przeczytaniu ksiazek bedzie tylko rozczarowanie ;)

Serial: tak jak film zawiedzie Cie po przeczytaniu - ale wszystkie odcinki ogladalem i przyznam ze byl ciekawy.

Gra jedynka: nie do konca moj typ gry dlatego nie bylem zadowolony.

Moje sklepy online z sukniami slubnymi, wieczorowymi i sukienkami: Suknie Slubne i Suknie Wieczorowe Zobacz też: Portrety ze zdjęć.

Wczoraj będąc w jednym z krakowskich Carrefour, natknąłem się na półkę z Wiedźminem 2 w cenie 79zł, z początku nie mogłem uwierzyć i myślałem, że to pierwsza część tej gierki, ale jednak była to najnowsza odsłona, ciekawa polityka cenowa marketów.

adbash.pl - prosta sieć reklamowa

I takie powinny być ceny gier w Polsce - ustosunkowane do zarobków, a nie jak dotychczas Niemcy, mają gry po 40€ co jest dla nich normalną ceną, a u nas prościutkie przeliczenie i bam! Gra przy premierze kosztuje 160zł.

Podoba mi się podejście CD Projektu do rodzimego rynku i trzymam kciuki, żeby gra się sprzedała w rekordowej liczbie egzemplarzy ;)

Gry na pc to najlepszy sposób na odpoczynek po pracy.

Heh jak dobrze poszukasz to w vobisie z pewnym groupon-em za 50zł dostaniesz ;)

A za miesiąc będą chodzić już klucze na GoG pewnie za 20-30zł

Poszli na masówkę więc ceny są wreszcie adekwatne do polskich płac.

edit. https://www.groupon.pl/oferty/cala-polska/v...lapolska/404006 - a jednak spóźniłeś się o godzinę :peace:

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

W ogole ten rok wypada rewelacyjnie pod wzgledem polskich firm produkujacych gry. W koncu mozemy byc dumni, ze jestesmy Polakami, bo bedziemy miec kilka gier na swiatowym poziomie. W lutym byl juz Bulletstorm, teraz jest Wiedzmin 2, w sierpniu bedzie Dead Island (moj faworyt z polskich tytulow) i latem jeszcze wyjdzie tez Call of Juarez: The Cartel ;)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności