Skocz do zawartości

Przekierowanie 301 - trzy pytania

brayan.tr

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam pozycjonowaną stronę, oraz 2,3 inne subdomeny na których rozwijam identyczne zagadnienia jak na stronie pozycjonowaniej.

Za 2-3 miesiące chce zrobić 301 na pozycjonowaną domenę z 2 wspomnianych wcześniej stron

A teraz moje pytania:

#1 Czy robię błąd jeśli linkuje już dziś z tych domen na stronę pozycjonowaną. Czekam aż moc 2 stron nabierze siły i dopiero chce zrobić przekierowanie.

#2 Czy to dobry pomysł zrobić np 4 przekierowania na 1 domenę ? (Oczywiście w różnym czasie) ? Czy ta ilość przekierowań nie jest za duża ?

#3 Czy jeśli pozycjonuję domenę główną na frazy X to czy mogę również pozycjonować strony do przekierowania na identyczne frazy. (Wiem, że będą przez pewien czas stanowiły dla siebie konkurencje).

Czy tak sie po praostu nie zwykło robić :)

Co wy na to Panowie ?

1. Nie zauważyłem, żeby wcześniejsze linkowanie dawało jakieś gorsze efekty po wykonaniu 301(jednak staram się tego nie robić więc moja opinia może nie mieć pokrycia).

2. Dobry ale niektórzy powiedzą, że lepiej mieć 3 strony w top10 niż jedną(kwestia podejścia).

3. Możesz pozycjonować te same frazy, najlepiej zrobić przekierowanie jak zapleczówka zahacza o top10.

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności