Skocz do zawartości

Generator imion terorystycznych

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Mylisz się - to zależy od pozycjonowanej strony i wykorzystywanych metod.

... a linki zdobywasz ...

Jak "linki zdobywasz" to już nie jest etyczne. Chcesz być etyczny to zostaw sprawę w rękach userów by to oni sami dawali Tobie linki - wtedy będzie to etyczne.

Nie wybielisz się... i nie wmówisz nam, że "czarne jest czarne a białe - białe" - czy jakoś tak !!!

Czytacie blog Google? bialym pozycjonowaniem w ich rozumieniu nazywają zasadę " Zrób dobry serwis a wszyscy będą do ciebie linkować".

Wszystkie inne działania, zdobywanie linków jest nieetyczne (bo zabroniona sprzedaż i wymiana linków).

Jeżeli chodzi o mnie to ja mam w nosie co myśli Google o moich działaniach, Google to nie jest prawo.Kazde pozycjonowanie to spamowanie, jedne ryzykują mniej i nazywają to BHSEO, inni idą na żywioł i tedy nazywamy ich SPAMER.Ale w istocie jedni i drugi robią to samo.

Chyba Google dopuszcza dodawanie do katalogów, więc nie każde linkowanie jest według nich złe :)

Poza tym trudno mówić o etyce w kontekście przestrzegania zasad Google. Jak oni zabronią posiadania stron z dużą ilością podstron i nikt ich nie posłucha = internauci są nieetyczni? Nasze strony możemy robić z nimi co chcemy (oczywiście nie łamiąc prawa). Prędzej nieetyczne są działania Google - nie będziesz nas słuchał = wywalimy stronę z indeksu;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności